ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Παγκόσμια αναγνώριση για τον Αντζουλά του ΑΣΤΕΡΑ!

Στη λίστα του "Guardian" με τους κορυφαίους 17χρονους ποδοσφαιριστές του κόσμου, βρίσκεται ένα "αστεράκι" των Ακαδημιών του Αστέρα, ο Γιώργιος Αντζουλάς!

 

Ατρόμητος ΑΣΤΕΡΑΣ

Η κορυφαία αγγλική εφημερίδα "Guardian" ετοίμασε αφιέρωμα για τα 60 μεγαλύτερα ταλέντα του κόσμου γεννημένα το 2000 και μέσα σε αυτά συναντάμε τον Γιώργο Αντζουλά, ο νεαρός κεντρικός αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης, που πρόσφατα υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τους Αρκάδες.

Ο 17χρονος στόπερ έχει ξεχωρίσει εδώ και καιρό στα "μικρά" πρωταθλήματα και μάλιστα ήταν βασικός στην πορεία του συλλόγου μέχρι τον τελικό του πρωταθλήματος κ-20, όπου ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό στα πέναλτι. Παρότι κεντρικός αμυντικός, ο Αντζουλάς ήταν ένας εκ των εκτελεστών (νικήθηκε από τον Γιάννη Νικοπολίδη), αφού διαθέτει υψηλή τεχνική κατάρτιση και αυτό αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα προσόντα του.

Αποτελεί βασικό στέλεχος στην άμυνα της Εθνικής Ελλάδας κ-17 και διακρίθηκε εκτός των άλλων στη νίκη με 1-0 επί της Ισπανίας επί πορτογαλικού εδάφους, για τον ενδιάμεσο γύρο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2017.

 

Το κείμενο στον "Guardian" για τον Γιώργο Αντζουλά

"Ψηλός, δεξιοπόδαρος και ευφυής, ο Αντζουλάς απέχει από τη συνήθη αντίληψη ενός δυναμικού Έλληνα κεντρικού αμυντικού. Ικανός να διαβάζει το παιχνίδι σαν μέσος και ακόμα και να παίζει εκεί εάν χρειαστεί, οι τοποθετήσεις και η πρόληψη αποτελούν τα πιο δυνατά προσόντα του, τα οποία υπερκαλύπτουν την έλλειψη ταχύτητας. Ο Αντζουλάς υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιό του τον Αύγουστο, έχοντας οδηγήσει τον Αστέρα Τρίπολης στον τελικό του πρωταθλήματος κ-20, όπου τον παρακολούθησαν σκάουτς ευρωπαϊκών συλλόγων. Έχει καθιερωθεί επίσης ως βασικός στην Ελλάδα κ-17 τα τελευταία δύο χρόνια και ήταν ο κορυφαίος στη νίκη έκπληξη με 1-0 επί της Ισπανίας τον Μάρτιο".


 

Μπορείτε να δείτε εδώ αναλυτικά τα 60 ονόματα των κορυφαίων παικτών που γεννήθηκαν το 2000 και βρίσκονται στη λίστα του "Guardian".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων