ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ήττα για την Κ17 του ΑΣΤΕΡΑ στην πρεμιέρα με τον Παναθηναϊκό

Η Κ17 του Αστέρα γνώρισε την ήττα, με 2-1, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος από τον Παναθηναϊκό. Ακυρωθέν γκολ του Τζίμα στο 39'.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ Λαμία

 

 

Οι "κιτρινομπλέ" αντιμετώπισαν τους "πράσινους" για την 1η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Υποδομών, χωρίς όμως να καταφέρνουν να πάρουν το διπλό από το Κορωπί.

Το παιχνίδι άρχισε με τους γηπεδούχους να έχουν την κυκλοφορία της μπάλας και να προσπαθούν να ανοίξουν το σκορ.

Στο 39' όμως η Κ17 του Αστέρα, έχασε μεγάλη ευκαιρία να πετύχει το 0-1. Ο Τζίμας με κεφαλιά, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χριστοδούλη, όμως ο διαιτητής της αναμέτρησης ακύρωσε το γκολ, καθώς ο ποδοσφαιριστής των Αρκάδων, ήταν σε αντικανονική θέση. 

Τελικά, οι γηπεδούχοι έκαναν το 1-0 τρία λεπτά πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου με τον Ηλιάδη. Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 60' διπλασίασαν τα τέρματα τους ενώ στο 65' οι κιτρινομπλέ μείωσαν στο σκορ με τον Τζίμα.

Στη συνέχεια, του συγκρότημα του Κώστα Μπεντεβή βρέθηκε πολύ κοντά στο 2-2, χωρίς όμως να το πετυχαίνει. Το 2-1 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Παναθηναϊκός: Χριστοδούλης, Βαγιανίδης, Παρασκευόπουλος, Σαντικάϊ, Καραγιάννης, Ηλιάδης, Σαμαράς, Αλεξανδρόπουλος, Σερπέζης, Αθανασακόπουλος, Ζαγαρίτης

ΑΣΤΕΡΑΣ: Πέτρου, Σταθόπουλος, Βασιλικόπουλος (70' Τζήλος), Μιχελής, Τζίμας, Τανουσαϊ, Μπλάτσος, Κωτσόπουλος (52' Ρεσούλι), Ντίνος, Μιχόπουλος, Χριστόπουλος (46' Μπέρκης)

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων