ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE
winamp wmp real qt

Διάκριση για τις ακαδημίες του Αστέρα στο "1ο ASTROS CUP" (Photos)

Στο 1ο τουρνουά, Astroscup 2017, συμμετείχαν οι ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης το Σαββατοκύριακο 3-4 Ιουνίου, με τους μικρούς κιτρινομπλέ να ανεβαίνουν στο βάθρο και στα δύο μίνι πρωταθλήματα που πραγματοποιήθηκαν.

 

 Ο Αστέρας έδωσε δυναμικό παρόν στο τουρνουά με δύο διαφορετικές ηλικιακά ομάδες συνολικά 40 παιδιών. Ο Κώστας Σαλαπάτας έφτιαξε δύο ομάδες. Η πρώτη ομάδα είχε παίκτες που είχαν γεννηθεί το  2004-2005 και η άλλη ομάδα παίκτες που είχαν γεννηθεί το 2006-2007.

Βοσνία - Ελλάδα

Στο τουρνουά πήραν μέρος παιδιά από τις ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης, τις ακαδημίες του Πανθυρεατικού, του Απόλλων Τυρού και του Αριστέα Αργούς.

Στο ηλικιακό γκρουπ των ηλικιών 2004 – 2005 την πρώτη θέση στο τουρνουά κατέκτησε η ομάδα του Αστέρα Τρίπολης με τους Νάτση και Παπακανέλο να ξεχωρίζουν για την ομάδα τους.

Στο ηλικιακό γκρουπ των ηλικιών 2006 – 2007 η ομάδα του Αριστέα Αργους κατάφερε να επικρατήσει στον τελικό του Αστέρα Τρίπολης και να κατακτήσει την πρώτη θέση με τους "κιτρινομπλέ" να παίρνουν το ασημένιο μετάλλιο.

Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε στο ανακαινισμένο γήπεδο του Πανθυρεατικού στο Μεσόγειο Άστρος κάτω από τα βλέμματα αρκετών γονιών και φίλων των μικρών ποδοσφαιριστών!

ΣΧΟΛΙΑ

comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων

Με αυτό το σύντομο βίντεο από το club Oggi, σας μεταφέρουμε τον παλμό της διασκέδασής μας! Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το επόμενο Σάββατο, από τις 12, με νέο βίντεο και πολλές εκπλήξεις. Η πόλη πλέον έχει club και το όνομα αυτού, Oggi 'The Full Project'!