ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Και το βράδυ, το βραδάκι!

"Αποκρούει ο Τσιμόπουλος και ο Αστέρας είναι στον τελικό!", ο οποίος διεξάγεται απόψε στις 19:30 στο σπίτι μας! Είστε έτοιμοι να δούμε την Κ17 να γράφει ιστορία;

 

Πρώτα απ' όλα, πώς φτάσαμε ως εδώ. Πώς ο Αστέρας απέκλεισε στα πέναλτι την Ξάνθη για να βρεθεί απόψε αντιμέτωπος με τον Ολυμπιακό στον τελικό (19:30). Η παρακάμερα είναι ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΗ!

 

Απολαυστική και η μετάδοση του Αρκαδία 93,8!

 

Η απόλαυση δεν σταματάει! Δείτε και τα κλικ από την σπουδαία πρόκριση!

 

Έτσι θα δείτε τον τελικό!

Και πάμε στο σήμερα. Στον μεγάλο τελικό! H Super League με ανακοίνωση που εξέδωσε, διευκρίνισε τον τρόπο εισόδου για τους φιλάθλους που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα του Αστέρα με τον Ολυμπιακό:

"Ανακοινώνεται ότι η είσοδος στον Τελικό του Πρωταθλήματος Novasports Super League Κ17, ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα πραγματοποιηθεί με ονομαστική λίστα και επίδειξη του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας".

 

Ο Αρκαδία 93.8 σε ρυθμούς Κ17

Όλο αυτό το διάστημα ο Αρκαδία 93.8 είναι δίπλα στην προσπάθεια της ομάδας του Αστέρα για την κατάκτηση της κορυφής. Σχόλια, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις και φυσικά απόψε στις 19:30 ΖΩΝΤΑΝΑ από το Θεόδωρος Κολοκοτρώνης η περιγραφή του τελικού!


Μποροβήλος στον Radio Arcadia 93.8: "Ο τελικός θα κριθεί στις λεπτομέρειες"

 

Στάικος Βεργέτης: ''Τα παιδιά μπορούν να σηκώσουν την κούπα''


Φυλακούρης στον Radio Arcadia 93.8: "Ο Αστέρας αποτελεί κόσμημα για την Πελοπόννησο"

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων