ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Πρωταθλητές Αρκαδίας τα πιτσιρίκια του Αστέρα

Σε ένα αγώνα γιορτή για το αρκαδικό ποδόσφαιρο, η παιδική ομάδα του Αστέρα νίκησε με 7-1 την αντίστοιχη του Λεωνιδίου κατακτώντας το πρωτάθλημα (PHOTOS)

 

Βέροια ΑΣΤΕΡΑΣ

 

Αστέρας και Λεωνίδιο ήταν το ζευγάρι του τελικού στο παιδικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Αρκαδίας, με τον Αστέρα να είναι ο μεγάλος νικητής με 7-1 με αποτέλεσμα να αναδειχθεί πρωταθλητής Αρκαδίας.

 

 

Η ομάδα του Κώστα Σαλαπάτα μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και άνοιξε το σκορ με τον Κάρδαρη στο 16ο λεπτό. Πέντε λεπτά αργότερα, στο 21' ο Πάζι πήρε την μπάλα για τον Αστέρα στο χώρο του κέντρου και με ωραία ατομική ενέργεια πέρασε 3 παίκτες και βρέθηκε απέναντι στον τερματοφύλακα του Λεωνιδίου όπου με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.

 

 

Δύο λεπτά μετά την σέντρα και συγκεκριμένα στο 23' ο Πρετζας έκανε την κούρσα από τα δεξιά, σέντραρε και ο Τζηλος έγραψε το 3-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.


Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ του Αστέρα με τον Κάρδαρη να κανει το 0-4 και λίγο αργότερα με ωραίο πλασέ του Σωτηρόπουλου το 0-5. Το Λεωνίδιο μείωσε το σκορ με γκολ του Βερβεσου σε 1-5. Λιαρίκος και Τζιούμης πέτυχαν ακόμα δυο γκολ για τον Αστέρα γράφοντας το τελικο 1-7!

 


MVP της αναμέτρησης αναδείχθηκε ο Λιαρίκος του Αστέρα σε ένα παιχνίδι που οι κιτρινομπλέ επισφράγισαν την ανωτερότητά τους σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος.


Να σημειωθεί ότι οι άνθρωποι του Λεωνιδίου είχαν οργανώσει πολύ καλά το παιχνίδι, μία αληθινή γιορτή για το αρκαδικό ποδόσφαιρο!

 

 

Αστέρας: Μίτο, Πρετζας, Ματθαιόπουλος, Δαυρος, Λιακόπουλος, Σωτηρόπουλος, Παζι, Κάρδαρης, Λιαρικος, Τζηλος. Επαιξαν και οι: Παναγιωτόπουλος, Κολοστουμπης Β., Ντερβισι, Κολοστουμπης Χρ., Τζιούμης, Αλεμης, Μπαλάσης

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων