ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ντεμπούτο στην Εθνική με γκολ για τον Τζίμα!

Δύο παίκτες που ανήκουν στην ομάδα της κ17 του Αστέρα κλήθηκαν στην Εθνική ομάδα από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Βασίλη Γεωργόπουλο και στο ντεμπούτο τους απέδειξαν πως δίκαια βρίσκονται εκεί.

 

Φιλική νίκη με σκορ 3-0 πέτυχε η Εθνική Παίδων σε παιχνίδι με τον Αλιάκμονα Αιανής, που έγινε παρουσία εκατοντάδων φιλάθλων στο πλαίσιο των εγκαινίων του δημοτικού σταδίου Αιανής. Σκόρερ για την Εθνική οι Αρβανίτης (58'), Τζίμας (63') και Ντοματάς (74').

 

Ο Παναγιώτης Τζίμας πέρασε σαν αλλαγή στο παιχνίδι στο 40’ της αναμέτρησης και κατάφερε λίγο αργότερα, στο 63’ να πετύχει το πρώτο του γκολ με την φανέλα της Εθνικής. Ο Αγγελος Κωτσόπουλος πέρασε στο παιχνίδι στο 40’ και είχε πολύ καλή παρουσία.

Βέροια ΑΣΤΕΡΑΣ

Εθνική Παίδων: Μανδάς (40' Καρακασίδης)- Βαγιανίδης (40' Βουτσάς), Σαρηγιαννίδης (40' Μουτζούρης ), Παπαδόπουλος (40' Αρβανίτης), Θυμιάνης , Τσαγκαλίδης (40' Τζίμας), Φέκκας (40' Κολινιάτης), Γραβάς (40' Γιαξής), Δακτυλάς (40' Ντοματάς), Μπόνιος (40' Τζαβίδας), Τσιάκαλος (40' Κωτσόπουλος).

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων