ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Με δύο Αστεριανούς η νίκη της Ελλάδας κόντρα στην Ισπανία

Μιά νίκη και μια ήττα είναι ο απολογισμός της Εθνικής Ελλάδος στα γήπεδα της Πορτογαλίας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Elite Round, με τον αρχηγό της Κ17 του Αστέρα Ατζουλά και τον τερματοφύλακα Τσιμόπουλο να έχουν φανέλα βασικών στην νίκη κόντρα στην Ισπανία. Η πρόκριση παίζεται την Τετάρτη (15/3) κόντρα στην Πολωνία.  

 

Ελλάδα 1-0 Ισπανία

 

Με γκολ του Λευτέρη Λυρατζή στο 74ο λεπτό η Εθνική Παίδων νίκησε 1-0 την Ισπανία στον δεύτερο αγώνα της για την Elite Round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2017, παραμένοντας εντός του στόχου της, που είναι η πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Στον άλλον αγώνα του ομίλου η διοργανώτρια του τουρνουά της Elite Round Πορτογαλία αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 με την Πολωνία.

Πλέον, η Εθνική Παίδων θα διεκδικήσει το εισιτήριο της πρόκρισης στον τελευταίο της αγώνα με αντίπαλο την Πολωνία την Τετάρτη 15/3/2017. Την ίδια ημέρα η Πορτογαλία θα αντιμετωπίσει την Ισπανία.

Υπενθυμίζεται ότι στην τελική φάση της διοργάνωσης, που θα διεξαχθεί στην Κροατία 3-19/5/2017, προκρίνονται από την Elite Round, εκτός της διοργανώτριας Κροατίας, οι 8 πρώτες ομάδες κάθε ομίλου και οι 7 καλύτερες δεύτερες βάσει των αποτελεσμάτων που θα έχουν με την πρώτη και την τρίτη ομάδα της τελικής βαθμολογικής κατάταξης του ομίλου τους.

 

Ισπανία: Φερνάντεζ- Μορέι, Μιράντα, Γκουλιαμόν, Τσουστ, Τόρες (73' Ντίαζ), Μόχα, Ρουΐζ, Σέρζιο Γκόμεζ, Ορεγιάνα (77' Σεγκόβια, Σαλομόν (49' Αλόνσο).

 

 

Ελλάδα: Τσιμόπουλος, Αντζουλάς , Γαϊτανίδης, Κατσούκης (49' Βρακάς, 62' Αλεξανδρόπουλος), Λύρατζης, Μανιώτης, Μαρτίνης, Μαυρουδής, Μιχαηλίδης, Μελιόπουλος, Ντουμάνης (48' Γκαργκατλατζίδης).

 

 

Ελλάδα 0-4 Πορτογαλία

Η Εθνική Ομάδα Παίδων ηττήθηκε 4-0 από την Πορτογαλία στον εναρκτήριο αγώνα της στη φάση Elite του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2017.

Οι οικοδεσπότες του τουρνουά πήραν γρήγορα το προβάδισμα στο σκορ με τον Νέτο (8') και στην εκπνοή του ημιχρόνου κατάφεραν να το διευρύνουν με τον Καμάτσο (40'). Η ελληνική ομάδα προσπάθησε να αντιδράσει εντείνοντας την προσπάθειά της στο τελευταίο δεκάλεπτο, οπότε οι Πορτογάλοι αξιοποίησαν τους κενούς χώρους και διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα με γκολ των Εμπάλο (63'), Σιμόες (68').

 

Ελλάδα: Νικοπολίδης, Αλεξανδρόπουλος (41' Ντουμάνης), Αντζουλάς, Γαϊτανίδης, Γκαργκαλατζίδης, Εμμανουηλίδης (41' Κατσούκης), Λυρατζής, Μαρτίνης, Μαυρουδής, Μιχαηλίδης, Μελιόπουλος (72' Παπαδόπουλος).

Στον άλλο αγώνα του ομίλου, η Ισπανία, την οποία θα αντιμετωπίσει την Κυριακή η "γαλανόλευκη", νίκησε 3-1 την Πολωνία.

 

 

Λεβαδειακός ΑΣΤΕΡΑΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων