ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ήττα με 1-0 για την Κ20 του Αστέρα από την ΑΕΚ

Δεν τα κατάφερε η Κ20 του Αστέρα, κόντρα στην αντίστοιχη της ΑΕΚ, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0, για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος Υποδομών.

 

 

Οι Αρκάδες, μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι, έχοντας τρία σουτ προς την αντίπαλη εστία. Η μπάλα όμως δεν τους έκανε το χατίρι, καθώς καμία, απ’ τις προσπάθειες δεν κατέληξαν στα δίχτυα.

 

Το γκολ για τους γηπεδούχους το πέτυχε ο Αντωνίου, στο 26ο λεπτό της αναμέτρησης.

 

Πλέον, ο Αστέρας βρίσκεται στην έκτη θέση της βαθμολογικής κατάταξης, έχοντας 23 βαθμούς σε 14 αγώνες. Το επόμενο Σαββατοκύριακο η Κ20 θα υποδεχθεί την ομάδα του Πανιωνίου για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος Υποδομών.

 

ΑΕΚ: Πάντος, Ασπρογιάννης, Γιαννούτσος, Μπογκντάνι, Τσεβελεκίδης, Μπάμπης, Αντωνίου (67' Ψάνης) Γεωργαμλής, Λημνιός (76'Σπηλιώτης) Τσέλιος (90' Λουκάς) Βλαχομήτρος

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Τσιμόπουλος, Τσέκος, Παπαγγελής, Ζήσης (88' Μπινιέρης) Ευαγγέλου, Κοντογιαννόπουλος (57' Νάτσης) Καραμήγος (46' Δουβίκας) Μακροστέργιος, Συρεγγέλας, Τσιώλης, Μπαστιανός.

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων