ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Το story της υπογραφής των ονείρων

Συρεγγέλας και Ευαγέλλου υπέγραψαν επαγγελματικά συμβόλαια με τον ΑΣΤΕΡΑ με την ΠΑΕ να χαρακτηρίζει τη στιγμή ως γεμάτη περηφάνια για τους ανθρώπους του συλλόγου. Διαβάστε τις ιστορίες μέχρι την επιβράβευση. 

 

 

Η εμπιστοσύνη που δείχνει χρόνο με τον χρόνο ο Αστέρας στα παιδιά των ακαδημιών φαίνεται καθημερινά και δίνει πατήματα για ακόμη περισσότερη δουλειά παικτών και τεχνικών επιτελείων. 

Το καλοκαίρι την προετοιμασία της ομάδας ακολούθησαν ποδοσφαιριστές που έγιναν πριν από λίγους μήνες επαγγελματίες και πριν καν περάσουν λίγες αγωνιστικές των πρωταθλημάτων υποδομής ήρθαν ακόμα δύο υπογραφές για να δώσουν την πρώτη επιβράβευση σε δύο ταλέντα της ομάδας. 

Συρεγγέλας και Ευαγγέλου είναι πλέον επαγγελματίες ποδοσφαιριστές με τις ιστορίες τους να έχουν και αυτές τη σημασία τους. 

Τον πρώτο, τον Ομηρο, τον γνωρίσατε μέσα από τα θέματα του a-s καθώς μας έδωσε την καλή ευκαιρία να ασχοληθούμε μαζί του μετά τα γκολ που σημείωσε σε φιλική αναμέτρηση στη Σπάρτη. Η φόρα που πήρε από εκείνο το παιχνίδι φαίνεται και στα ματς της Κ20 όπου είναι 2ος σκόρερ στο πρωτάθλημα με 5 γκολ. Το χατ τρικ που σημείωσε με τον Πλατανιά στη νίκη με 3-2 έδωσε ακόμα ένα παράσημο στην ήδη ειλημμένη απόφαση του να γίνει επαγγελματίας. 

Οσο για τον Ηλία, αποκτήθηκε από τον Αστέρα τον Σεπτέμβριο από την Καλλιθέα και πήρε την ευκαιρία του να προωθηθεί στην πρώτη ομάδα για προπονήσεις από τον κόουτς Απόστολο Χαραλαμπίδη όταν του ζητήθηκε η ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση από τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, μετά τους συνεχείς τραυματισμούς των στόπερ. Ο νεαρός αμυντικός άφησε καλές εντυπώσεις, έπαιξε πολύ καλά και στο φιλικό της Κ20 με την πρώτη ομάδα και γρήγορα ήρθε η υπογραφή του επαγγελματικού συμβολαίου. 

Το πρώτο βήμα και για τους δύο έγινε, με τον Αστέρα να δείχνει εμπράκτως πως παρακολουθεί, στηρίζει και θέλει να στηριχθεί και στα δικά του παιδιά. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων