ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Nike Premier Cup European Finals 2016

16 ομάδες, 15 διαφορετικές χώρες, 4 όμιλοι, ένας νικητής, μία εμπειρία ζωής! Ο ΑΣΤΕΡΑΣ συμμετέχει στο ευρωπαϊκό Nike Premier Cup και το a-s σας παρουσιάζει λεπτομέρειες της διοργάνωσης με την ευχή η Κ15 να πρωταγωνιστήσει και στη Φινλανδία! 

 

 

Η K15 του Αστέρα κατέκτησε το ελληνικό τουρνουά και πήρε αυτομάτως την πρόκριση για την Φινλανδία όπου θα έρθει αντιμέτωπη με αντίστοιχες από όλη την Ευρώπη. Από τις 5 μέχρι τις 9 Μαΐου η καρδιά του Nike Premier Cup θα χτυπά στην πόλη Λάχτι όπου και θα φιλοξενηθεί η διοργάνωση την οποία κατά καιρούς έχουν κατακτήσει ομάδες όπως η Μanchester United, η Porto, η Real και άλλες.

Οσο για τις φετινές συμμετοχές, 15 χώρες θα έχουν εκπροσώπηση με 16 ομάδες να παλεύουν για το καλύτερο πλασάρισμα σε ένα τουρνουά πολύτιμων εμπειριών. Ο Αστέρας θα έρθει αντιμέτωπος με ισχυρούς ευρωπαϊκούς συλλόγους όπως η Spartak Moscow, η Shakhtar Donetsk, η Dinamo Zagreb, αλλά και άλλους με ευχάριστες ευρωπαϊκές αναμνήσεις σε επίπεδο Europa League όπως η Mainz!

Οι ομάδες θα χωριστούν σε τέσσερις ομίλους όπου θα δίνουν αγώνες των 40 λεπτών (δύο ημίχρονα των 20) και οι δύο πρώτοι θα προκριθούν στη φάση των 8 όπου θα ακολουθούν ματς νοκ-άουτ μέχρι τον μεγάλο τελικό. Παράλληλα, οι υπόλοιπες θα παίζουν για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα. 

Οικοδέσποινα του τουρνουά είναι η HJK Helsinki και οι τέσσερις όμιλοι θα διαμορφωθούν από τις εξής ομάδες:

Austria – Aka Tirol

Croatia – Dinamo Zagreb

Finland – Käpylän Pallo

Germany – FSV Mainz 05

Greece – Asteras Tripoli FC

Hungary – Puskas Academy 

Israel – Maccabi Haifa FC

Poland – Pogon Szczecin

Russia – Spartak Moscow

Serbia – FK Čukarički

Slovakia – FC Spartak Trnava 

Slovenia – NK Maribor

Sweden – IF Brommapojkarna

Switzerland – Servette FC Geneve

Ukraine – Shakhtar Donetsk

Host Team – HJK

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων