ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Παιχνίδι γιορτή και πρωτάθλημα στον Αστέρα

Ο Αστέρας αναδείχθηκε πρωταθλητής παίδων στην Αρκαδία καθώς κέρδισε το Λεωνίδιο με 1-0 στον αγώνα που διεξήχθη στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης. Φοβερές προσπάθειες από τους ποδοσφαιριστές και των δύο συλλόγων που κέρδισαν το χειροκρότημα. 

 

 

Το γκολ του Φατούρου στο πρώτο ημίχρονο έμελλε να κρίνει τον πρωταθλητή της ΕΠΣ Αρκαδίας στην κατηγορία των παίδων με το παιχνίδι στο γήπεδο του Αστέρα να έχει περισσότερο τον χαρακτήρα γιορτής. 

Γονείς, φίλοι και απλοί φίλαθλοι είδαν τους πιτσιρικάδες των δύο ομάδων να παλεύουν για το καλύτερο, να παίζουν για τη νίκη και να δείχνουν το ταλέντο τους. Ο Αστέρας είχε περισσότερες λύσεις και ήταν καλύτερος με δοκάρια και ευκαιρίες, όμως και το Λεωνίδιο προσπάθησε για το καλύτερο και κέρδισε τα θετικά σχόλια. 

Το παιχνίδι που ανέδειξε τον πρωταθλητή θα μείνει για καιρό στο μυαλό των παιδιών που έζησαν την εμπειρία να αγωνίζονται σε ένα γήπεδο που έχει φιλοξενήσει ευρωπαϊκές διοργανώσεις και ματς Europa League. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων