ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Κ17: Νίκη με Γλέζο (PHOTOS, VIDEO)

Η Κ17 του ΑΣΤΕΡΑ κέρδισε την αντίστοιχη του Λεβαδειακού με 1-0 για το πρωτάθλημα υποδομών της Super League. Το γκολ της νίκης σημείωσε ο Γλέζος.

 

Η Κ17 του Αστέρα κέρδισε για το πρωτάθλημα υποδομών της Super League την αντίστοιχη ομάδα του Λεβαδειακού 1-0 χάρη στο γκολ που σημείωσε ο Γλέζος στο 28’ με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση φάουλ του Τερεζίου.

 

Ο Αστέρας έχασε μεγάλες ευκαιρίες για γκολ με τους Τάκο (24’ 54’), Νικολακόπουλο (36’), Τερεζίου (43’ 44’), ενώ ο Λεβαδειακός από την πλευρά του είχε καλές φάσεις στα τελευταία λεπτά του αγώνα, με το σουτ του Νίκα (86’) και την κεφαλιά του Μύθα (90’) που έστειλαν την μπάλα να περάσει άουτ.

 

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

 

ΑΣΤΕΡΑΣ: Τσιφτσής, Κουρτέσης, Ζήσης, Αντζουλάς, Χριστόπουλος, Κοντογιαννόπουλος, Νικολακόπουλος (66’ Γεωργόπουλος), Γλέζος, Τάκος (66’ Δουβίκας), Κανελλόπουλος (61’ Ντίνε), Φωτόπουλος (18’ Τερεζίου, 78’ Κολομπούρδας)

Λεβαδειακός: Πουλίτσας, Saliaj (84’ Μύθας), Μίχος, Γεωργακόπουλος (72’ Κουπέ), Βασιλείου, Σωτηρίου (46’ Στυλιανού), Φώτος (69’ Καρβούνης), Κακοτρίχης, Πόρης (78’ Παπαθεοδώρου), Νίκας, Λεοντίου.

 

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων