ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Κ20: Πάθος για τον βαθμό! (PHOTOS, VIDEO)

Υπό το βλέμμα του Πάμπλο Ντε Μπλάσις η ομάδα Κ20 του Αστέρα αντιμετώπισε τον Παναιτωλικό. Μεγάλη "μάχη" και πάθος από τους ποδοσφαιριστές στη διάρκεια του αγώνα.

 

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομής Κ20 της  Super League, μεταξύ του Αστέρα και του Παναιτωλικού.

 

Η φιλοξενούμενη ομάδα ήταν καλύτερη από την ομάδα του Μίλαν Πάβλοβιτς, που ακόμα δεν έχει βρει τον ρυθμό της. Σίγουρα οι πολλές ατυχίες που είχε η ομάδα λόγω των τραυματισμών, δεν άφησαν τον προπονητή της ομάδας να δουλέψει καλά.  

 

Εμφανής είναι η απουσία του Γεράσιμου Παπαγγελή, που ακόμα δεν έχει συνέλθει από τον τραυματισμό του. Έκπληξη ήταν η απουσία των Δημήτρη Παπαγεωργίου από την επίθεση και Γιάννη Παπαγεωργίου από την άμυνα της ομάδας. Ο δεύτερος ήταν βασικός σε όλα σχεδόν τα φιλικά παιχνίδια και στο πρώτο επίσημο ματς της ομάδας, ενώ η απουσία του Δημήτρη φάνηκε στην επίθεση.

Στα ευχάριστα ήταν η επανεμφάνιση του πρώτου σκόρερ της περσινής  ομάδας Κ17  Νικόλα Καραμήτου, που σιγά - σιγά θα ξαναβρεί τον καλό του εαυτό και θα βοηθήσει την ομάδα του.

 

Άξιον παρατήρησης το πάθος του σκόρερ της ομάδας Χούλιο Ντε Μπλάσις, που έκανε πολλά χιλιόμετρα και μαχόταν με πάθος.

 

Τα γκολ σημειώθηκαν στο 65΄ με τον Μωραΐτη  το 0-1 και στο 78΄ ο Χ. Ντε Μπλάσις μετά από φάουλ έκανε το 1-1. Στο 22΄ ο Καράϊ  είχε δοκάρι για τον Παναιτωλικό.

 

 

Αστέρας: Καπετάνος, Τσέκος, Βουτσελάς, Μάνος, Γκίτσης, Χάδιαρης ( 46΄Κατσικαδάς), Νάτσης ( 69΄ Τσιώλης), Παπαπέτρου ( 51΄ Καραμήτος), Γκρόσιος, Χ. Ντε Μπλάσις, Συρεγγέλας  

 

Παναιτωλικός: Αθανασόπουλος, Μυτιλήνης ( 88΄Μπελεβώνης) , Ζιγκίρης, Φούφλια, Μιχάϊ, Ι. Κοντογιάννης, Καράϊ, Μαργαρίτης ( 82΄Νάκας), Μωραΐτης, Βασιλόπουλος, Γιαννιώτης(77΄ Μάλης)

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων