ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Επίσκεψη Πάμπλο με γκολ Χούλιο! (PHOTOS)

Ο Πάμπλο Ντε Μπλάσις επισκέφτηκε την Τρίπολη και τις εγκαταστάσεις του Αστέρα, ενώ παρακολούθησε και την αναμέτρηση της Κ20, όπου σκόραρε ο αδερφός του με απευθείας εκτέλεση φάουλ!

 

Ο Αργεντινός μέσος της Μάιντς είναι πάντα ευπρόσδεκτος στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας και κάθε φορά που έχει χρόνο δεν ξεχνά να περάσει από τα μέρη που αναδείχθηκε. Φυσικά, η παρουσία του αδερφού του, Χούλιο, στην ομάδα των Κ20 είναι μία σημαντική αφορμή για συχνές επισκέψεις. 

 

Μια τέτοια πραγματοποίησε το πρωί του Σαββάτου (5/9), όπου παρακολούθησε την αναμέτρηση με την Κ20 του Παναιτωλικού και είδε τον Χούλιο να σκοράρει κάνοντας του και σχετική αφιέρωση. 

Το γκολ του νεαρού Ντε Μπλάσις έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στον Αστέρα με τον Πάμπλο να πανηγυρίζει το τέρμα των Αρκάδων.

 

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Αστέρα είχε την ευκαιρία να τα πει και με τον Στάικο Βεργέτη που έδειξε τη χαρά του γι’ αυτήν την ευχάριστη έκπληξη.  

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων