ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Φιλική νίκη της Κ17 (PHOTOS, VIDEO)

Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο βοηθητικό γήπεδο  του Αστέρα η ομάδα της Κ17 νίκησε την ΑΕΚ Τρίπολης 2-0. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τον αγώνα.

 

 

Τα γκολ μπήκαν στο πρώτο ημίχρονο. Το 1-0 έγινε στο 38΄ από τον Τάκο που βρέθηκε μόνος του στην μικρή περιοχή και έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα και το 2-0 στο 43΄, όταν μετά από λάθος του τερματοφύλακα Προκόπου, ο Απειρανθίτης πήρε την μπάλα και σε κενή εστία σκόραρε.

 

Η ΑΕΚ στο δεύτερο μέρος είχε δοκάρι με τον Κλαπή.

 

Αξιόλογες φάσεις για τον Αστέρα υπήρξαν στο πρώτο ημίχρονο , όταν δύο ωραία σουτ δεν βρήκαν τον στόχο τους και στο δεύτερο όταν σέντρα-σουτ του δραστήριου Κούβαλη που πέρασε αλλαγή , βγήκε λίγο άουτ από το οριζόντιο δοκάρι.

 

Η φιλοξενούμενη ομάδα θα μπορούσε να σκοράρει με τον έμπειρο Φίλλιπο Σαλαπάτα, αλλά η κεφαλιά του βγήκε άουτ και στο δεύτερο μέρος, η κεφαλιά του Μπάρλα αποκρούστηκε, ενώ ένα σουτ του Μπέλτσου βγήκε άουτ.

 

Ήταν ένα καλό παιχνίδι, που έδωσε την ευκαιρία να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα οι προπονητές τους.

 

Η ΑΕΚ με το πρώτο φιλικό της, έδειξε ότι έχει καλούς παίκτες, φτιάχνει δυνατό σύνολο και θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα  της Α΄κατηγορίας.  

 

Η Κ17 ξεκίνησε με νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα, έχοντας στον πάγκο παίκτες όπως ο Μ. Γεωργόπουλος, Τσιώσης , Κοντογιαννόπουλος , που έχουν την εμπειρία των αγώνων.

 

Κ17: Τσιφτσής, Κουρτέσης, Ζιώγας( υπό δοκιμή), Χριστόπουλος, Αντζουλάς, Ντινέ, Κανελλόπουλος, Γλέζος, Τάκος, Νικολόπουλος, Απειρανθίτης.

 

Έπαιξαν στο δεύτερο μέρος οι  Τσιώσης, Κοντογιαννόπουλος, Μ. Γεωργόπουλος, Κούβαλης, Τσέκος, Μπικάκου, Πολυμενάκος, Μανωλάκος, Φωτόπουλος, Μπινιώρης, Μαρουσάκης

 

ΑΕΚ Τρίπολης: Προκόπος, Παρασκευόπουλος, Τζαβάρας, Γ. Λαγός, Καπόγιαννης, Πάκος, Φατούρος, Μπίλης, Σ. Λαγός, Σαλαπάτας

 

Έπαιξαν και οι Ζαχαρόπουλος, Δημητρέλης, Γιαννούλης, Μπέλτσος, Κλαπής, Ζόγκολι, Μπάρλας, Καλομιτσίνης, Δερμιτζόπουλος, Αλέμης και Καμβύσης.

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων