ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Κ20: Φιλική ήττα στο Κορωπί

Με τον Μίλαν Πάβλοβιτς να χρησιμοποιεί και τους 21 ποδοσφαιριστές της αποστολής, ο Αστέρας γνώρισε φιλική ήττα από τον Παναθηναϊκό, στο Κορωπί. Για την ιστορία, το τελικό αποτέλεσμα ήταν 3-0, με το πρώτο μέρος να ολοκληρώνεται χωρίς τέρματα.

 

 

Ο προπονητής του Αστέρα Μίλαν Πάβλοβιτς χρησιμοποίησε και τους 21 ποδοσφαιριστές που είχε φέρει στην αποστολή στο Κορωπί, ενώ λόγω τραυματισμών δεν είχε στη διάθεσή του 5 ποδοσφαιριστές και στη θέση τους είχε πάρει 4 γεννηθέντες το 1999, τους Κοντογιαννόπουλο, Γ. Ζήση, Γκίτση και τον τερματοφύλακα Τσιώση, οι οποίοι έκαναν το προηγούμενο διάστημα προπονήσεις με την Κ20.

 

Στο πρώτο μέρος του αγώνα οι Νέοι του Αστέρα δεν επέτρεψαν στον Παναθηναϊκό, να βγει με προϋποθέσεις στην πλειονότητα των περιπτώσεων για το γκολ. Στην επανάληψη λόγω των πολλών αλλαγών που έκανε στο σχήμα ο Μίλαν Πάβλοβιτς, ώστε να δει όλους τους παίκτες του, δημιουργήθηκαν κενά, τα οποία εκμεταλλεύτηκαν οι πράσινοι και έφτασαν να επικρατήσουν με 3-0.

 

Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι με αμφισβητούμενο πέναλτι, που το χρέωσε ο διαιτητής στον Μάνο.  Μετά το 1-0 ο Παπαπέτρου έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει. Μετά από λίγα λεπτά ο Παναθηναϊκός  έκανε το 2-0 με κεφαλιά. Το τρίτο γκολ  σημειώθηκε 15 λεπτά πριν την λήξη του αγώνα με σουτ από κοντά.

 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Λαμπίρης, Ξηρός, Τζανουλίνος, Ευαγγέλου, Μαυρομάτης, Αγγελόπουλος Γ., Μίγγος, Χατζηγιοβάνης, Παπανικολάου, Πίσπας, Νιούμαν. Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι Ξενόπουλος, Βαλμάς, Ζήκος, Θεοχάρης, Κουντουριώτης, Μπουζούκης, Γιαμίλ.

Εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού ήταν οι Σιλβεστρίδης, Σερβιλάκης και Βασίλας, ενώ όλοι οι υπόλοιποι πράσινοι είχαν κανονικά προπόνηση πριν την έναρξη του φιλικού.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ: Στεφανίδης, Τσέκος, Γκρόσιος, Γκίτσης, Μάνος, Νάτσης, Χαδιάρης, Μπάκος, Παπαπέτρου, Συρεγγέλας, Παπαγεωργίου Δ. Αγωνίστηκαν ακόμη οι Παπαγεωργίου Γ., Ζήσης Γ., Κοντογιαννόπουλος, Θεοδωράκης, Καπετάνος, Τσιώσης, Τσιώλης, Ντεπλάσις, Κατσικαδάς, Κακολίρης.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων