ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

"Κόλλησαν" στο μηδέν οι Νέοι του Αστέρα (VIDEO)

Λευκή ισοπαλία παραχώρησε η ομάδα Νέων του Αστέρα Τρίπολης απέναντι στον Πλατανιά Χανίων, το πρωί του Σαββάτου (16/5), στις βοηθητικές εγκαταστάσεις της ΠΑΕ Αστέρας, για την 22η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος Νέων της Super League.

Η αρκαδική ομάδα δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα, με αποτέλεσμα να απειλεί κυρίως από στημένες φάσεις αλλά και με αρκετές σέντρες από τις δύο πλευρές.

Από την άλλη πλευρά, οι φιλοξενούμενοι παίζοντας πολύ καλά αμυντικά, κατάφεραν να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας, έχοντας σε πολύ καλή ημέρα τον τερματοφύλακα Κασωτάκη, ο οποίος "καθάρισε" όλες τις φάσεις εντός της περιοχής του.


Οι Νέοι του Αστέρα έχασαν πολύ μεγάλη ευκαιρία, να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης, όταν στο 72' ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Χρήστου από τα αριστερά, το σουτ του Βαζούκη εντός μεγάλης περιοχής, έστειλε την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι των φιλοξενούμενων.

Η αρκαδική ομάδα συνέχισε να πιέζει, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι λίγο έλειψαν να φύγουν με τους τρεις βαθμούς της νίκης, όταν το σουτ του Χρυσού στο 95' ανάγκασε τον Στεφανίδη να διώξει την μπάλα σε κόρνερ.

Aστέρας Τρίπολης:
Στεφανίδης, Άσεν, Κυριακόπουλος, Καστριτσέας, Βαζούκης, Χάδιαρης, Χρήστου, Βελισσάρης, Τσόφλιος (56' Γαρυφαλλόπουλος), Σαλαπάτας (61' Συρεγγέλας), Γκρόσιος (74' Γογωνάς)


Στον πάγκο οι: Παπουρτζής, Γαρυφαλλόπουλος, Μάνος, Γογωνάς, Μαργαρίτης, Παπαπέτρου, Συρεγγέλας



Πλατανιάς Χανίων:
Κασωτάκης, Βολονάκης, Παπανικολάου, Στεφανίδης, Κέλεση (71' Πεταυράκης), Αργυρόπουλος, Παπαδάκης (61' Χρυσός), Πλατινάκης, Κολομπάκης (58' Ρουσάκης), Ζίκο

Στον πάγκο οι: Ευθυμάκης, Πεταυράκης, Λαφαζάνης, Δημητρίου, Κοκάκης, Ρουσάκης, Χρυσός

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων