ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Μποροβήλος: "Η μεγαλύτερη ανταμοιβή"

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας προχώρησε σε συγχαρητήρια δήλωση για την ομάδα Κ17 που προκρίθηκε στην τελική φάση του πρωταθλήματος υποδομής της Super League. "Νιώθουμε υπερήφανοι", είπε μεταξύ άλλων.

 

 

ΔΗΛΩΣΗ προέδρου της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ, Γιώργου Μποροβήλου:

"Η πρόκριση της ομάδας Κ17 του ΑΣΤΕΡΑ μας στην τελική φάση, αποτελεί την μεγαλύτερη ανταμοιβή για τον τρόπο που όλα αυτά τα χρόνια επενδύουμε στις ακαδημίες μας. Οι άνθρωποι που κάθε μέρα εργάζονται με μεράκι και μεθοδικότητα για την πρόοδο των τμημάτων υποδομής του ΑΣΤΕΡΑ, σήμερα θα πρέπει να νιώθουν περήφανοι. Όπως περήφανοι νιώθουμε κι εμείς, οι άνθρωποι της διοίκησης, για τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές και όλους όσοι δίνουν την ψυχή τους για τις ακαδημίες μας. Συγχαρητήρια για την πρόκριση, σκληρή δουλειά για τη συνέχεια".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων