ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Κ20: Καθάρισε από το πρώτο μέρος (PHOTOS, VIDEO)

Mε τέρματα των Βελισσάρη και Γαρυφαλλόπουλου από το πρώτο ημίχρονο, η Κ20 του Αστέρα επικράτησε με 2-0 της αντίστοιχης του Πανθρακικού.

 

 

Με μεγάλη άνεση νίκησε η ομάδα Κ20 του Αστέρα την αντίστοιχη του Πανθρακικού με 2-0. Tα γκολ σημείωσαν στο 25 ο Βελισάρης και στο 37 ο Γαρυφαλλόπουλος.

 

Από την αρχή του αγώνα υπήρχε μια ομάδα στον αγωνιστικό χώρο και αυτή ήταν του Μίλαν Πάβλοβιτς.  Οι παίκτες του Αστέρα είχαν την καθολική υπεροχή και δεν ανησύχησαν , πάρα μόνο μια φορά από στημένη φάση στο 69', όταν ο Στεφανίδης μπλόκαρε την μπάλα μετά από φάουλ του Καπετάνου. Στο 35' ο Χρήστου είχε δοκάρι μετά από ωραία ενέργεια και δυνατό σουτ.

 

Σημειώσαμε επτά τελικές προσπάθειες για γκολ στο πρώτο ημίχρονο για τους γηπεδούχους, ενώ οι φιλοξενούμενοι καμία.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο μπορεί να μην σημειώθηκε γκολ από τον Αστέρα, αλλά και πάλι είχε οκτώ ευκαιρίες για γκολ.  

 

Αστέρας: Στεφανίδης, Άσεν, Παπαγγελής, Καστριτσέας, Βαζούκης, Κυριακόπουλος, Χρήστου, Βελισσάρης, Γαρυφαλλόπουλος (62' Τσόφλιος), Σαλαπάτας (73' Συρεγγέλας), Γκρόσιος (70' Γογωνάς).

 

Πανθρακικός : Θυμιανίδης, Μητρούσης, Μουζαζβίλι, Πότσης, Γκουτσίδης (33΄Θωμάς), Φαρμάκης, Δημητριάδης, Καπετάνος, Παπαρούνας (6΄ Σαραντίδης), Ψάλτης, Μανδήλας( 57΄ Χελιδώνης).

 
 
 
 
 

#Κ20 #academy #asterastripolisfcΚ20: ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-Πανθρακικός 2-0 (Βελισσάρης 25', Γαρυφαλλόπουλος 37')

Posted by Asteras Tripolis FC - Official_Page on Saturday, 25 April 2015

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων