ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Κ17: Εμφάνιση για final-4! (VIDEO, PHOTOS)

Με το δεξί ξεκίνησε η ομάδα Κ17 τις υποχρεώσεις της στον τρίτο γύρο του πρωταθλήματος υποδομής της Super League. Νίκησε με το ευρύ σκορ 5-0 την ομάδα του Λεβαδειακού και με την πολύ καλή απόδοσή της, έδειξε ότι  είναι φαβορί για το final four.

 

 

Η ομάδα της Τρίπολης από την αρχή του αγώνα ήταν πολύ καλύτερη και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στους φιλοξενούμενους. Αν εξαιρεθεί το δεύτερο μέρος, που η απόδοση των γηπεδούχων πέρασε μια μικρή «κοιλιά»  χωρίς όμως να ανησυχήσουν, στην υπόλοιπη  διάρκεια του αγώνα είχαν την καθολική υπεροχή. Μάλιστα υπήρξαν στιγμές, που η μπάλα χάθηκε από τις ενέργειες και την κατοχή της μπάλας, που βγήκαν υπέροχοι συνδυασμοί.

Τα γκολ σημειώθηκαν ως εξής:

27' με υπέροχο σουτ του Νάτση έξω από την μεγάλη περιοχή

45' +1 με πλασέ του Δ. Παπαγεωργίου, μετά από υπέροχη ενέργεια του Βουτσελά

68' με πέναλτι του Καραμήτου. Την εσχάτη των ποινών κέρδισε ο Μ. Γεωργόπουλος, που ανατράπηκε από τον Λύτρα. Ο Τελευταίος αντίκρισε την κόκκινη κάρτα.

74΄ με ωραία κίνηση φορ του Θεοδωράκη, που πήρε ωραία μπαλιά του Τσέκου και σε πρώτο χρόνο δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης του Κολοβού ( πήρε την θέση του Λύτρα)

78' ο Τσιώλης με δυνατό σουτ.

 

Διατητής ο η.  Γκριτζέπης με βοηθούς τους κ. κ. Τσούκα και Ν. Αυγερινό , που είχαν σωστές αποφάσεις.

 

Αστέρας: Καπετάνος, Τσέκος, Βουτσελάς (76’ Γ. Ζήσης), Αγγ. Ζήσης, Ιωαν. Παπαγεωργίου, Κοντογιαννόπουλος, Καραμήτος (73’ Θεοδωράκης), Νάτσης (69’ Μπαλάσης), Δημ. Παπαγεωργίου (50’ Μ. Γεωργόπουλος), Τσιώλης, Κυριακόπουλος (69’ Νίκιας).

 

Λεβαδειακός: Λύτρας (67’ Κολοβός), Καμπόσος, Μίχος, Νάσης, Βασιλείου, Λεοντίου, Σβέρκος, Λούλος (61’ Αθανασόπουλος), Ζυβέρι (46’ Μεμίνης), Κριεμάδης (63’ Σωτηρίου), Γρηγοριάδης (70’ Στυλιανού).

 

Στο γήπεδο παραβρέθηκαν οι κ. κ. Γ. και Δ. Μποροβήλος, ο κ. Πάβλοβιτς, οκ. Καπόγιαννης, οι προπονητές  Ρούμπης και Σαλαπάτας καθώς και οι βοηθοί κ. κ. Νικολάου και Κόγκας.

 

Επίσης παρόντες ήταν και οι Κουρμπέλης και Γιαννιώτας από την πρώτη ομάδα του Αστέρα.

 

Κοντά στην ομάδα και οργανωμένοι φίλαθλοι του Αστέρα με επικεφαλή τον Πάρη Κριτσιδήμα.

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: REPORTER IMAGES

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων