ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τα νέα των ομάδων υποδομής του Αστέρα

Διαβάστε στο a-s, που αγωνίζονται οι ομάδες υποδομής του Αστέρα.

Η ομάδα Κ20 του Αστέρα Τρίπολης, θα αγωνιστεί το ερχόμενο Σάββατο (31/1/2015 και ώρα 12:30) στην Μυτιλήνη με αντίπαλο την ομάδα της Καλλονής.  Η ομάδα του Μίλαν Πάβλοβιτς δεν πρέπει να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στην γηπεδούχο ομάδα, που δεν κάνει καλό πρωτάθλημα φέτος και βρίσκεται στην προτελευταία θέση. Βέβαια αυτό δεν αφήνει αδιάφορους τους παίκτες της Αρκαδικής ομάδας, που θέλουν να πάρουν τους βαθμούς της νίκης και ανέβουν στην βαθμολογία.


Η ομάδα Κ17  έχοντας απωλέσει βαθμούς τους δύο τελευταίους αγώνες, θα υποδεχθεί την ομάδα του Εργοτέλη την ερχόμενη Κυριακή (1/2/2015 και ώρα 11:00). Η Κρητική ομάδα είναι ένα εμπόδιο για τους παίκτες του Αστέρα, που θα πρέπει να νικήσουν για να επανέλθουν στις νίκες και να εκμεταλλευτούν τυχόν στραβοπάτημα του Ολυμπιακού και να βρεθούν πάλι στην κορυφή της βαθμολογίας.


Τέλος η ομάδα Κ15, θα φιλοξενήσει τον πρωτοπόρο του Ολυμπιακό, έχοντας κατά νου την νίκη. Οι τρεις βαθμοί της επιτυχίας θα την φέρουν πάλι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας συγκάτοικο την ομάδα του Πειραιά. Ο αγώνας θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή (1/2/2015 και ώρα 15:00).

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων