ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Κ17: Ισοπαλία στη Λιβαδειά

Δεν κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης από την Λιβαδειά η ομάδα Κ17 του Αστέρα καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 1-1. Το γκολ του Βουτσελά στις καθυστερήσεις έδωσε τον έναν βαθμό, με τους Αρκάδες να αντιμετωπίζουν και πάλι λανθασμένες αποφάσεις των διαιτητών.

Η απουσία του Τσιώλη από την ενδεκάδα λόγω τιμωρίας, αποσυντόνισε κατά κάποιο  τρόπο την ανάπτυξη της ομάδας. Βέβαια υπήρχαν ευκαιρίες και φάσεις για γκολ, αλλά η προσπάθεια των παικτών δεν μετουσιώθηκε σε επιτυχία. Άτυχη στιγμή και για τον Σαλτάρη, που είδε την μπάλα να χτυπά στο δοκάρι μετά από προσπάθεια του. 

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο  81' με κοντινό πλασέ, εκμεταλλευόμενοι την ατυχία του Καπετάνου που γλίστρησε λόγω του κακού αγωνιστικού χώρου. 

Στην συνέχεια το γήπεδο έγειρε προς την πλευρά του Λεβαδειακού, χάθηκαν σημαντικές ευκαιρίες και στις καθυστερήσεις ο Βουτσελάς με σουτ από την περιοχή έδωσε την ισοπαλία στους Αρκάδες. 

Αστέρας: Καπετάνος, Τσέκος, Βουτσελάς, Α. Ζήσης, Ι. Παπαγεωργίου, Νάτσης, Κοντογιαννόπουλος, Καραμήτος, Κουσιάς, Κυριακόπουλος, Δ. Παπαγεωργίου

Έπαιξαν και οι Σαλτάρης, Μ. Γεωργόπουλος και Θεοδωράκης

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων