ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Από μικροί στα βάσανα (PHOTOS+VIDEO)

Η ομάδα Κ17 του Αστέρα ήρθε ισόπαλη στην Τρίπολη με 1-1 απέναντι στον Ολυμπιακό. Οι "μικροί" είδαν τα βάσανα των μεγάλων, αφού ισοφαρίστηκαν με αμφισβητούμενο πέναλτι.

Ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον  στους φιλάθλους που το παρακολούθησαν. Η φιλοξενούμενη ομάδα του Ολυμπιακού μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και είχε την κατοχή της μπάλας. "Ενόχλησε"  τον Καπετάνο σε σουτ των Νταή 6' και 34' και Κηπουρού στο 14'. Ο Αστέρας φάνηκε στο 18', όταν κάθετη μπαλιά του Τσιώλη στον Δ. Παπαγεωργίου, πρόλαβε ο Παπαδάκης και μπλόκαρε την μπάλα.

Ο συνήθης ύποπτος και μόνιμος σκόρερ του Αστέρα Νίκος Καραμήτος, άνοιξε το σκορ στο 41' μετά από καλά χτυπημένο φάουλ του Νάτση στο κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 48' ο διαιτητής του αγώνα κ. Γ. Γκριτζέπης "είδε" πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού, ξεσηκώνοντας τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων, αφού δεν φάνηκε να υπήρξε επαφή μεταξύ του Γκίτση και του Κούγιου. Ο Κηπουρός με εύστοχο χτύπημα ισοφάρισε το σκορ στο 49'.  

Η συνέχεια ανήκει και πάλι στους φιλοξενούμενους που είχε ευκαιρίες με τους Κούγιο, Λάμπρου, Τσιλίκη. Ο Λάμπρου είχε και σουτ που χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Καπετάνου στο 67'.

Ο Γκίτσης από τον Αστέρα είχε ένα καλό σουτ στο 77', που η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. 

Αστέρας: Καπετάνος, Τσέκος, Βουτσελάς, Γκίτσης, Γιαν. Παπαγεωργίου, Κοντογιαννόπουλος, Καραμήτος, Νάτσης, Δημ. Παπαγεωργίου (75' Κυριακόπουλος), Τσιώλης, Κουσιάς (65' Σαλτάρης).

Ολυμπιακός: Παπαδάκης, Μπέτσας, Χελάς (86' Αγιώτης), Νικολάου, Ρέτσος, Χρήστου, Νταή (46’ Βάρκας), Λάμπρου, Τσιλίκης, Κηπουρός (80' Δερμιτζάκης), Τζουμάκας (46' Κουγιός, 62' Κιριτζαλίδης).

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΟΥΚΟΡΙΚΟΣ/REPORTER IMAGES

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων