ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Έπαιξε και... έχασε η Κ20! (PHOTOS+VIDEO)‏

Μετά από μια μέτρια εμφάνιση η ομάδα της Κ20 έχασε από την αντίστοιχη της Ξάνθης με 3-1.

Η ομάδα της Τρίπολης δεν μπήκε καλά στο πρώτο μέρος και δεν ήταν κυρίαρχη στον αγωνιστικό χώρο. Παρόλα αυτά είχε τις περισσότερες ευκαιρίες να σκοράρει, σε σύγκριση με την ομάδα της Ξάνθης.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την γηπεδούχο ομάδα να μπαίνει δυνατά και να προηγείται στο 60' με τον Βελισσάρη, μετά από ωραία προσπάθεια του Παπαπέτρου από δεξιά, κάνοντας παράλληλη μπαλιά στο τέρμα του Σταθάκη.

Στην συνέχεια ο Αστέρας είχε δύο καλές ευκαιρίες με τον Τσόφλιο, με πλέον χαρακτηριστική αυτή στο 79' όταν βγήκε τετ-α-τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα μετά από κάθετη μπαλιά του Σαλαπάτα. Ο Σταθάκης είπε για άλλη μια φορά όχι και απέκρουσε σε κόρνερ. Ότι δεν έκανε ο Αστέρας το έκανε η Ξάνθη, που μετά από λάθος της άμυνας ο Μελισσόπουλος ισοφάρισε σε 1-1 στο 81'.

Στην συνέχεια η φιλοξενούμενη ομάδα έκανε την ολική ανατροπή και μπόρεσε να σκοράρει ακόμα δύο φορές, με τον Λαζαρίδη στο 84' με αντεπίθεση μετά από λάθος στο χώρο του κέντρο. Το τελικό 3-1 έγινε στο 90' με φάουλ του Ορφανίδη.

Αστέρας: Στεφανίδης, Γογωνάς, Παπαγγελής (76' Τσιώλης), Καστριτσέας, Βαζούκης, Κυριακόπουλος, Μηλιώτης, Βελισσάρης, Τσόφλιος, Συρεγγέλας (65' Σαλαπάτας), Γκρόσιος (46' Παπαπέτρου).

Ξάνθη: Σταθάκης, Ζώτος, Τουμαντζίδης, Χατζητερζόγλου, Προύντζος, Ορφανίδης, Φασίδης, Μήττας, Χατζής (65' Ψέμματας), Λαζαρίδης, Μελισσόπουλος(85' Βαφειάδης).

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΟΥΚΟΡΙΚΟΣ/REPORTER IMAGES

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων