ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τα νέα των ακαδημιών

Με εντατικούς ρυθμούς γίνονται οι προπονήσεις των ομάδων της ακαδημίας του Αστέρα Τρίπολης. Ξαναρχίζει το πρωτάθλημα το Σαββατοκύριακο και οι προπονητές των ομάδων έχουν ξεκινήσει δυναμικά την προετοιμασία των παικτών.

Η Κ20 δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και ο Μίλαν Πάβλοβιτς, είδε τους παίκτες του να έχουν μεγάλη διάθεση για να είναι έτοιμοι στο παιχνίδι εναντίον του Εργοτέλη στην Κρήτη.

Η Κ17 είχε απουσίες από την προπόνηση, με τους Καραμήτο, Μπαλάση, Γ. Ζήση και Φούφα να κάνουν θεραπεία λόγω  τραυματισμών. Οι υπόλοιποι παίκτες είναι στην διάθεση του προπονητή της ομάδας Κώστα Μπεντεβή. Να σημειωθεί ότι αποτελεί παρελθόν ο αμυντικός Δημήτρης Κατσίγιαννης από την Κ17, για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους.

Η Κ15 του Γιάννη Ρούμπη δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και όλοι οι παίκτες δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για μια θέση στην ενδεκάδα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων