ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Συνεχίζει ακάθεκτη η Κ15!

Η Κ15 του Αστέρα έκανε το 3 στα 3 με "θύμα" της αυτή τη φορά τον Ατρόμητο τον οποίο και κέρδισε με 1-0 με γκολ-πέναλτι του Τερεζίου.

Η ομάδα Κ15 του Αστέρα συνέχισε τις καλές εμφανίσεις και νίκησε τον Ατρόμητο 1-0 , με γκολ πέναλτι του Τερεζίου στις καθυστερήσεις του αγώνα. Συνέχισε το αήττητο η ομάδα του Γιάννη Ρούμπη και σε τρεις αγώνες μετρά τρεις νίκες με επτά γκολ στο ενεργητικό και μηδέν στο παθητικό!

 

Αυτή τη φορά "θύμα" της κιτρινομπλέ Κ15 ήταν η πολύ καλή ομάδα του Ατρόμητου. Στο πρώτο μέρος οι Αρκάδες είχαν την υπεροχή, αλλά δεν μπορούσαν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Ατρόμητος προσπαθούσε να βγει στην αντεπίθεση, αλλά οι παίκτες του βρέθηκαν σε μια πολύ καλή και "σφιχτή" άμυνα των γηπεδούχων.

 

Στο δεύτερο μέρος ο Ατρόμητος μπήκε πιο δυνατά και κατάφερε να... ανησυχήσει την γηπεδούχο ομάδα. Στην συνέχεια και πάλι τα "παιδιά" του Ρούμπη πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων και προσπάθησαν να απειλήσουν  την εστία του Ατρόμητου.

 

Λίγα λεπτά πριν από τη λήξη, ο Ατρόμητος έμεινε με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Στοϊλα με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στις καθυστερήσεις σε μια αντεπίθεση, ο Τερεζίου ανατράπηκε στην μικρή περιοχή και ο διαιτητής έδειξε τη "άσπρη βούλα". Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος να εκτελέσει και έδωσε την πολύτιμη νίκη στην ομάδα του.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων