ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ο αντιπρόεδρος του ΑΣΤΕΡΑ σε ένα μοναδικό challenge με τον Διευθυντή Μάρκετινγκ του ΑΠΟΕΛ (vid)

O αντιπρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Δημήτρης Κενές, κατά την επίσκεψή του, στα γραφεία της Macron, της εταιρίας που προμηθεύει με αθλητικό υλικό τον ΑΣΤΕΡΑ, πήρε μέρος σε ένα μοναδικό και απολαυστικό challenge, με... αντίπαλο τον Διευθυντή Μάρκετινγκ του ΑΠΟΕΛ, Γιώργο Λυκούρη.

 

Οπως αναφέρει η ΠΑΕ στο βίντεο που πόσταρε στα social media:

"ΑΣΤΕΡΑΣ Vs ΑΠΟΕΛ

ΑΣΤΕΡΑΣ και ΑΠΟΕΛ συνεχίζουν μια διαδρομή με κοινά στοιχεία και κοινό όραμα. Η συνεργασία των δύο clubs, που είχε αφετηρία το φιλικό του 2015 στην Κύπρο και επιβεβαιώθηκε στους αγώνες του ομίλου του Europa League την ίδια χρονιά, γίνεται ολοένα και πιο στενή.
Δείτε το ξεχωριστό video του Αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, κ. Δημήτρη Κενέ με τον Διευθυντή Μάρκετινγκ του ΑΠΟΕΛ, κ. Γιώργου Λυκούρη @giolykouris κατά την επίσκεψή τους στα γραφεία της @macron , της εταιρίας που προμηθεύει με αθλητικό υλικό και τους δύο συλλόγους.
ΑΣΤΕΡΑΣ Vs ΑΠΟΕΛ, όχι στον αγωνιστικό χώρο και σίγουρα όχι με αντιπαλότητα. Ερωτήσεις που "καίνε", απαντήσεις που όλα τα λένε..."

VIDEO

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

ΑΣΤΕΡΑΣ και ΑΠΟΕΛ συνεχίζουν μια διαδρομή με κοινά στοιχεία και κοινό όραμα. Η συνεργασία των δύο clubs, που είχε αφετηρία το φιλικό του 2015 στην Κύπρο και επιβεβαιώθηκε στους αγώνες του ομίλου του Europa League την ίδια χρονιά, γίνεται ολοένα και πιο στενή. Δείτε το ξεχωριστό video του Αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, κ. Δημήτρη Κενέ με τον Διευθυντή Μάρκετινγκ του ΑΠΟΕΛ, κ. Γιώργου Λυκούρη @giolykouris κατά την επίσκεψή τους στα γραφεία της @macron , της εταιρίας που προμηθεύει με αθλητικό υλικό και τους δύο συλλόγους. ΑΣΤΕΡΑΣ Vs ΑΠΟΕΛ, όχι στον αγωνιστικό χώρο και σίγουρα όχι με αντιπαλότητα. Ερωτήσεις που "καίνε", απαντήσεις που όλα τα λένε... #asterastripolisfc #apoel #asterasvsapoel @apoelfcofficial

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AsterasTripolisFC (@asterastripolisfc) στις

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 31 8 11 12 35
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 31 10 4 17 34
3 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 31 7 13 11 34
4 ΟΦΗ 31 7 13 11 34
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 31 7 9 15 30
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 31 7 8 16 29
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 31 6 10 15 28
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 31 3 10 18 19

Ροη Ειδησεων