ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Το πλάνο της συνέχειας και της συνέπειας του Αστέρα

Βλέποντας την αποστολή του Αστέρα στον πρόσφατο αγώνα με την Ξάνθη, το μυαλό μεταφέρεται στον τελικό του πρωταθλήματος Κ17 της περιόδου 2016-17.

 

 

Αστέρας-Ολυμπιακός το ζευγάρι στον τελικό που έγινε στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» και κρίθηκε υπέρ των Πειραιωτών στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι.

 

Παρά την πίκρα της απώλειας του τίτλου, υπήρξε η ικανοποίηση για την πορεία του Αστέρα αλλά και διάχυτη η πίστη πως αρκετά από τα παιδιά που ήταν στο ρόστερ της ομάδας της Τρίπολης θα μπορούσαν να στελεχώσουν την πρώτη ομάδα.

 

Τρία χρόνια αργότερα, πέντε από αυτούς ξανασμίγουν σε αποστολή, μόνο που αυτή τη φορά είναι για την πρώτη ομάδα. Αντζουλάς, Χριστόπουλος, Τζημας, Κανελλόπουλος (Σκόρερ στον τελικό) και Κάρδαρης ήταν στα Πηγάδια της Ξάνθης.

 

Η δεδομένη επιθυμία των διοικούντων για την αξιοποίηση των νεαρών ποδοσφαιριστών από τις Ακαδημίες παίρνει σάρκα και οστά, ο Αστέρας δε φοβάται να δώσει τις ευκαιρίες στα νέα παιδιά, το έργο των τμημάτων υποδομής συνεχίζεται και ακολουθούν και άλλοι ποδοσφαιριστές…

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων