ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ξανά κάστρο το Κολοκοτρώνης!

Ο Αστέρας πέτυχε μια ακόμη νίκη στο σπίτι του και χτίζει ξανά ένα σερί που κάνει την έδρα του... απόρθητο κάστρο!

Για ακόμη μια φορά η ομάδα της Τρίπολης είχε την τιμητική της στη σελίδα Supergreek_league στο Instagram, μια όμορφη σελίδα που ασχολείται με στατιστικά στοιχεία του πρωταθλήματος.

Πιο συγκεκριμένα, είναι η έκτη φορά στην ιστορία των Αρκάδων στην κορυφαία κατηγορία της χώρας, που στην Τρίπολη δε χάνουν για πάνω από 9-10 παιχνίδια.

Το Μάρτιο του 2008 ο Αστέρας έτρεχε ένα σερί 13 αγώνων χωρίς ήττα, με 7 νίκες και 6 ισοπαλίες! Εντυπωσιακό ρεκόρ αν αναλογιστεί κανείς πως η ομάδα βρισκόταν μόλις στη δεύτερη χρονιά της στην Super League.

Το Φεβρουάριο του 2012 οι κιτρινομπλέ είχαν 10 σερί αήττητα εντός έδρας ματς, με 7 νίκες και 3 ισοπαλίες.

Το Φεβρουάριο του 2013, λίγες μήνες πριν την συμμετοχή του Αστέρα στον τελικό κόντρα στον Ολυμπιακό, το σερί της ομάδας προμήνυε τι θα ακολουθούσε εκείνη τη σεζόν, 11 αγώνες δίχως ήττα και 9 νίκες!

Η ανοδική πορεία της ομάδας συνεχίστηκε και την επόμενη σεζόν, όπου ο Αστέρας το Μάρτιο του 2014 έτρεχε ένα εκπληκτικό αήττητο σερί 15 αγώνων με 10 νίκες και 5 ισοπαλίες!

Το Μάιο του 2015 η ομάδα έπιασε το ταβάνι της σε διάρκεια καθώς είχε 18 παιχνίδια να γνωρίσει την ήττα στην Τρίπολη, πέτυχε 14 νίκες και 4 ισοπαλίες. Στο σερί αυτό να τονίσουμε πως ήταν και το αλησμόνητο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και την σφαγιαστική διαιτησία του Σπάθα που δεν ήταν ικανή να λυγίσει τον Αστέρα.

Φέτος, ο Αστέρας έχει ένα σερί 9 αγώνων χωρίς ήττα, με απολογισμό 5 νίκες και 4 ισοπαλίες.

 

VIDEO

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Μετά το 4-0 απεναντι στον @volosfc_official ο @asterastripolisfc είναι αήττητος εννέα παιχνίδια στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης... Ο κόουτς Μίλαν Ράσταβατς εντός έδρας έχει χάσει μόνο από τον Ολυμπιακό σε 11 αγώνες... - - #superleaguegreece #superleague #asterastripolisfc #asteras #slgr #slgrfantasy #slgrafics #tripoli #arcadia #arcadiasports #super #league #undefeated #streak #home #strength #super #league #lamiafc #volosfc #atromitosfc #panaitolikos #xanthi #panionios #aelfc #σουπερλιγκ #αστεραςτριπολης #αρκαδία

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Supergreek League (@supergreek_league) στις

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων