ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Νέοι, ωραίοι και αποφασιστικοί οι κιτρινομπλέ

Οι Αρκάδες παρουσίασαν ένα εξαιρετικό πρόσωπο κόντρα στο Βόλο και τα τέσσερα γκολ ίσως ήταν και λίγα.

 

Ας δούμε αναλυτικά τι έκανε στο γήπεδο ο κάθε παίκτης ξεχωριστά:

Τσιφτσής: Σταθερός ο νεαρός στο φετινό του ντεμπούτο. Έδειξε ότι μπορεί να σταθεί και αξίζει να βρίσκεται στον κορμό της ομάδας.
 
Κώτσιρας: Ακόμα μια θετική εμφάνιση από τον φετινό MVP του Αστέρα. Πολλές προωθήσεις, αμυντικά δεν κινδύνεψε ο Αστέρας από την πλευρά του.
 
Πασαλίδης: Πολύ καλός όποτε τον χρειάστηκε η ομάδα, στα πλέι αουτ έχει βγάλει τον παλιό καλό του εαυτό.
 
Αντζουλάς: Ο νεαρός στόπερ δείχνει πως βρίσκει τα πατήματα του, έχει καλή χημεία με τον Πασαλίδη.
 
Τασουλής: Και σε αυτό το παιχνίδι το πάθος του ήταν έκδηλο. Τον έχει ανάγκη ο Αστέρας.
 
Μουνάφο: Εμφανώς κουρασμένος από την τρομερή εμφάνιση στο Αγρίνιο. Έγινε αλλαγή στο ημίχρονο για να ξεκουραστεί καθώς το παιχνίδι είχε κριθεί.
 
Μπόρχα Φερνάντεθ : Έπαιξε ολόκληρο το παιχνίδι μετά από αρκετό καιρό, στο τέταρτο γκολ έχει κάνει εξαιρετική κάθετη πάσα.
 
Σίτο: Πολύ καλή εμφάνιση από τον Ισπανό εξτρέμ. Κέρδισε ένα πέναλτι, πέτυχε όμορφο τέρμα και δείχνει να αφήνει πίσω του τις δύσκολες ημέρες του τραυματισμού.
 
Λουίζ Φερνάντεθ: Πέτυχε χατ τρικ, επιβεβαίωσε την εξαιρετική κατάσταση που βρίσκεται και αποδεικνύει πως μπορεί να γίνει ο νέος ηγέτης του Αστέρα.
 
Ρετζίς: Ακόμα μία μέτρια εμφάνιση από τον Ισπανό φορ. Αν θέλει να παίζει σε μία ομάδα όπως ο Αστέρας πρέπει να κάνει περισσότερα πράγματα.
 
Αλί Μπάμπα: Ο νεαρός επιθετικός έπαιξε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, είχε διάθεση όμως η κίτρινη κάρτα που δέχτηκε νωρίς ανάγκασε τον προπονητή του να τον αντικαταστήσει στο ημίχρονο.
 
Ριέρα: Έπαιξε σε όλο το δεύτερο ημίχρονο, έκανε κάποιες πολύ ωραίες ενέργειες, θέλει βελτίωση στην τελική προσπάθεια. Παίκτης ποιοτικός, μπορεί να εξελιχθεί σε παίκτη κλειδί.
 
Μπέλοκ: Ο προπονητής του, του δίνει χρόνο συμμετοχής σε κάθε παιχνίδι και ο αργεντινός χάφ δείχνει να κερδίζει πόντους. Μαχητικός για ακόμα ένα παιχνίδι.
 
Τζίμας: Ακόμη ένα παιχνίδι που παίρνει χρόνο, έβγαλε νεύρο προσπάθησε να δείξει πράγματα αλλά ως εκεί.
 
Αλάγκμπε: Και αυτός έπαιξε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, έτρεξε αρκετά παρά τα λίγα λεπτά που έπαιξε, δείχνει να κερδίζει την εμπιστοσύνη του Ράσταβατς.
 
Χριστόπουλος: Έπαιξε για 10 λεπτά, δεν μπορεί να κριθεί αλλά η εικόνα με το Χριστόπουλο και τον Αντζουλά ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο, μας άρεσε πολύ.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 31 8 11 12 35
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 31 10 4 17 34
3 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 31 7 13 11 34
4 ΟΦΗ 31 7 13 11 34
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 31 7 9 15 30
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 31 7 8 16 29
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 31 6 10 15 28
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 31 3 10 18 19

Ροη Ειδησεων