ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Και οι οπαδοί του ΑΣΤΕΡΑ συμμετείχαν στην εθελοντική αιμοδοσία (PHOTO)

Οι οργανωμένοι φίλαθλοι του ΑΣΤΕΡΑ, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την εθελοντική αιμοδοσία που έλαβε χώρα στο γήπεδο του Αστέρα.

 

Η σχετική ανακοίνωση των "TIGERS" αναφέρει:

"Παρουσία πολλών ατόμων σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε η συμμετοχή μας στην εθελοντική αιμοδοσία που συνδιοργάνωσε η ΠΑΕ
Asteras Tripolis F.C.
μαζί με
Το Χαμόγελο του Παιδιού - The Smile of the Child
και άλλους φορείς.
Προσφέραμε, ανταλλάξαμε απόψεις με τους εθελοντές και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για δράσεις που μπορούν να γίνουν στο μέλλον! Τους ευχαριστούμε όλους.
Οι λεζάντες δεν χωράνε σε εμάς στηρίζουμε στην πράξη όπου είναι δυνατόν, πολλές φορές αθόρυβα. Κοινοποιούμε τη σημερινή με σκοπό την ευαισθητοποίηση περισσότερου κόσμου για να έχουν οι συνάνθρωποι μας μια ποιοτικότερη ζωή!
Συνεχίζουμε στα δικά μας μονοπάτια...
TIGERS"

Παρουσία πολλών ατόμων σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε η συμμετοχή μας στην εθελοντική αιμοδοσία που συνδιοργάνωσε η ΠΑΕ...

Δημοσιεύτηκε από Tigers Club στις Τετάρτη, 20 Μαΐου 2020

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων