ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΑΣΤΕΡΑΣ-Μάιντς 3-1: Το ματς που θα ήθελες να ξαναζήσεις! (vid)

Μετά από δική σας ψήφο, μέσω του ArcadiaSports.gr, ο αγώνας του ΑΣΤΕΡΑ με την Μάιντς για τα προκριματικά του Europa League, είναι αυτός ο οποίος θα θέλατε να ζήσετε γι' ακόμα μία φορά!

Μετά από μεγάλη μάχη η αναμέτρηση του ΑΣΤΕΡΑ με τη Μάιντς συγκέντρωσε το μεγαλύτερο ποσοστό με 37%. Με 29% ο αγώνας των Αρκάδων με τον ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά αναδείχθηκε δεύτερος ενώ πολύ κοντά ήταν και ο τελικός Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό (20%).

 

Μία επική νίκη-πρόκριση την οποία κατάφεραν να πάρουν οι κιτρινομπλέ στις 7 Αυγούστου 2014, "βγάζοντας" εκτός Ευρώπης την Μάιντς. Η οποία θεωρείται, μέχρι και σήμερα, μία εκ των κορυφαίων ομάδων της Γερμανίας.

Οι Αρκάδες πριν από έξι έγραψαν ιστορία στο κατάμεστο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης.

Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη πήρε μία πανάξια πρόκριση καθώς έδειξε και στα δύο μεταξύ τους παιχνίδια ότι ήταν ανώτερη και πως την άξιζε και με το παραπάνω.

Το φιλμ του αγώνα

Γκολ, δοκάρια, ανατροπές, θεαματικές φάσεις και έντονα συναισθήματα συνόδευσαν τη ρεβάνς των Αρκάδων με την Μάιντς.

Το 1-0 της Γερμανίας δεν ήταν απαγορευτικό για τον Αστέρα που πίστεψε από το πρώτο λεπτό του αγώνα στην Τρίπολη ότι μπορεί να τα καταφέρει. Στα πρώτα δέκα λεπτά οι κιτρινομπλέ είχαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες για να σκοράρουν. Σουτ του Ρόλε και κεφαλιά του Ντε Μπλάσις από κοντινή απόσταση έφεραν τον Αστέρα Τρίπολης κοντά στο 1-0.

Τελικά το γκολ ήρθε από απίθανη σέντρα σουτ του Ντε Μπλάσις στο 30ο λεπτό της αναμέτρησης. Μετά το προβάδισμα οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να βρουν ηρεμία και συνοχή στην άμυνα και έτσι η Μάιντς μπόρεσε με γρήγορες συνεργασίες στην επίθεση να φτάσει στην ισοφάριση. Όλα αυτά έγιναν πριν από το ημίχρονο με τον Αστέρα να έχει μπροστά του 45 λεπτά για να σκοράρει δύο φορές και να πάρει την πρόκριση.

Ο Πάμπλο Ντε Μπλάσις μετά το γκολ πήρε ρόλο δημιουργού και με εξαιρετική ασίστ έπειτα από συνεργασία με τον Μπακασέτα, έβγαλε μόνο τον Μάτσα απέναντι από τον Κάριους. Η ελληνοαργεντίνικη συνεργασία έφερε το 2-1 και η Τρίπολη πήρε φωτιά. Ο Αστέρας πίεζε ολοένα και περισσότερο την άμυνα της Μάιντς με τον Βεργέτη να βάζει σε θέση φορ ακόμη και τον Σανκαρέ προκειμένου να φτάσει στο πολυπόθητο τρίτο γκολ.

Και μετά από όλα αυτά θα ήταν άδικο να μην γίνει το θαύμα!!! Στο 86ο λεπτό ο Σανκαρέ πήρε την κεφαλιά με κίνηση που θα ζήλευαν πολύ φορ και ο Μάτσα με ωραίο αριστερό πλασέ πέρασε την μπάλα κάτω από το κορμί του Κάριους και έγραψε ιστορία!!! Ο Αστέρας Τρίπολης έκανε το θαύμα του και πέρασε στα πλέι οφ του Europa League!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων