ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ πρωταγωνιστεί και πάλι στο αφιέρωμα του SupporterOfEachOther

Τα παιδιά των ποδοσφαιριστών αλλά και των εργαζομένων στον Αστέρα, δημιούργησαν πανέμορφες ζωγραφιές για να δώσουν μια ευχάριστη νότα στη δύσκολη κατάσταση που ζούμε.

ΑΣΤΕΡΑΣ

Η πρωτοβουλία αυτή της κιτρινομπλέ ΠΑΕ δεν πέρασε απαρατήρητη και από την επίσημη σελίδα του Supporter Of Each Other, της ευρωπαϊκής εκστρατείας στην οποία συμμετέχει ο Αστέρας και η οποία έκανε ακόμη μια ειδική αναφορά στην ομάδα της Τρίπολης και τον κοινωνικό χαρακτήρα του συλλόγου.

Δεν είναι πρώτη φορά όπου η επίσημη ιστοσελίδα του supporterofeachother.org αναφέρεται στους Αρκάδες, μιας και στο παρελθόν υπήρξαν αρκετά αφιερώματα για τις ενέργειες των κιτρινομπλέ. Δείτε ΕΔΩ το αφιέρωμα.

 

"Ο Αστέρας Τρίπολης αναγνωρίζει πώς τα παιδιά σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για την ανθρωπότητα, είναι αυτά που εμπνέουν, που μας γεμίζουν με ελπίδα και εκφράζουν τις σκέψεις τους με τη δημιουργικότητα. Έτσι, τα παιδιά του Αστέρα ζωγραφίζουν!

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε μερικές από τις πολλές ειδικές ζωγραφιές που δημιουργούν τα παιδιά των ποδοσφαιριστών και των υπαλλήλων της Αστέρα Τρίπολης Αυτά τα έργα ζωγραφικής περιέχουν τις σκέψεις και τα μηνύματα υποστήριξής τους και μας παρέχουν χαμόγελα και ελπίδα, σε μια εποχή που χρειάζεται περισσότερο. 

Στηρίζοντας ο ένας τον άλλον, ο Αστέρας μοιράστηκε επίσης ένα βίντεο, με τον παίκτη Ενέκο Καπίγια. Το κύριο μήνυμα που μοιράζεται είναι ότι σε αυτές τις δύσκολες στιγμές ας προστατεύσουμε τον εαυτό μας και τους ανθρώπους γύρω μας. Ο καθένας μας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του και να είναι προσεκτικός. Πρέπει να ακολουθήσουμε τα μέτρα και τις οδηγίες των επαγγελματιών. Πρέπει να αποφύγουμε τις συγκεντρώσεις. Και όλοι μαζί θα γίνουμε πιο δυνατοί."



 

The children of Asteras Tripolis F.C. show their support by painting

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων