ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Μιχαήλ: " Δύσκολη κατάσταση για όλους μας αλλά πρέπει να μείνουμε σπίτι"

Ο τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης, Νεόφυτος Μιχαήλ, μίλησε στον Super Sport FM104.0 της Κύπρου, για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα και γενικότερα στο ποδόσφαιρο.


Η αρχική τοποθέτηση: «Είναι δύσκολη η κατάσταση. Το κατανοεί όλος ο κόσμος. Ο περιορισμός στο σπίτι είναι δύσκολος, αλλά είναι κάτι που πρέπει να κάνουμε. Βλέπουμε τι γίνεται σε Ιταλία και Ισπανία. Πρέπει να κάνουμε υπομονή»


Για το δικό του πρόγραμμα: «Όλος ο κόσμος επηρεάζεται, ειδικά εμείς οι ποδοσφαιριστές που κάναμε καθημερινές προπονήσεις. Προπονούμαστε από το σπίτι, όμως είναι δύσκολο όταν δεν έρχεσαι σε επαφή με μπάλα. Είμαστε επαγγελματίες, είναι δύσκολη η κατάσταση, όμως θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι, όταν επαναρχίσει το πρωτάθλημα».


Αν έχουν επικοινωνία με την τεχνική ηγεσία: «Μας έδωσαν ένα πρόγραμμα και μετά την καραντίνα μας είπαν και κάποιες άλλες ασκήσεις».


Αν είναι διαφορετικό που είναι τερματοφύλακας: «Μπορεί σε ένα τομέα να είναι πιο εύκολο να επιστρέψω στην καλύτερη θέση σε φυσική κατάσταση. Όταν χάνεις επαφή με την μπάλα και το γήπεδο, είναι πιο δύσκολη η επαναφορά. Είναι δύσκολο για όλους».


Για το θέμα της φυσικής κατάστασης: «Είναι πρωτόγνωρο για μας. Θα θέλουμε περισσότερο χρόνο για να επανέλθουμε σε καλύτερα επίπεδα φυσικής κατάστασης. Ακολουθούμε το πρόγραμμα και θα θέλουμε κάποιο χρόνο για να επανέλθουμε. Αν συνεχιστεί ακόμη περισσότερο η κατάσταση, θα χρειαστεί ακόμα περισσότερος χρόνος. Το καλύτερο σενάριο είναι να επιστρέψουμε μετά το Πάσχα στις προπονήσεις, όμως δεν το νομίζω».


Για την καθημερινότητα του: «Μένω μόνος στην Τρίπολη. Δεν έχω οικογένεια και φίλους. Μιλάμε όμως στο τηλέφωνα και στα social media. Γίναμε όλοι Mater Chef. Τρώω υγιεινά, βλέπω τηλεόραση, ταινίες, σειρές και ασχολούμαι και με την καθαριότητα».


Για το πρωτάθλημα της Super League: «Είμαστε σε αβεβαιότητα. Περιμένουμε την ενημέρωση από τους αρμόδιους. Κάνουμε υπομονή και θα περάσει».


Για την πορεία του Αστέρα: «Στην αρχή της σεζόν οι στόχοι ήταν ψηλοί. Ξεκινήσαμε χάλια, η ομάδα δεν έπαιρνε βαθμούς και αλλάξαμε προπονητή. Στην πορεία όμως, καταφέραμε να ανεβούμε βαθμολογικά και μέχρι την τελευταία αγωνιστική παλεύαμε για την 6άδα. Το επίπεδο της ομάδας είναι ψηλό, έχουμε 15 ισπανόφωνους ποδοσφαιριστές. 10 Ισπανούς και 5 Αργεντινούς».


Για τη δική του παρουσία: «Περίμενα να παίξω λίγο περισσότερο, ειδικά στο κύπελλο. Μου μίλησε ο προπονητής και μου είπε ότι βλέπει την προσπάθεια που κάνω στις προπονήσεις. Η θέση μου είναι περίεργη και θα πρέπει να περιμένεις την ευκαιρία».


Για το πότε ολοκληρώνεται ο δανεισμός του από το ΑΠΟΕΛ: «Είναι διετές ο δανεισμός μου. Μακάρι να τελειώσει η σεζόν και θα δούμε τι θα γίνει. Λένε ότι θα τελειώσει μέχρι και τον Αύγουστο η σεζόν. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Στο οικονομικό, θα επηρεαστούν όλοι από αυτή την κατάσταση».

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων