ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Λούι στο a-s: "Το ευρωπαϊκό ταξίδι με τον ΑΣΤΕΡΑ ήταν κάτι ξεχωριστό"

Ο άλλοτε αμυντικός του ΑΣΤΕΡΑ, Μπράιαν Λούι μίλησε στο a-για τις αναμνήσεις του κατά την θητεία του στους κιτρινομπλέ και για την αγάπη του προς τον κόσμο της ομάδας.

 Καλωσήρθατε στους άντρες με τα κίτρινα... με κορυφαίο πρόγραμμα επιβράβευσης! 21+

"Καλησπέρα. Σας στέλνω από την Αργεντινή. Μένω με την οικογένεια μου και θα γίνω σύντομα ξανά μπαμπάς. Περιμένουμε μια κορούλα", ήταν τα πρώτα λόγια του Μπράιαν Λούι στο a-s.

Τι θυμάσαι από τον Αστέρα;

Ευτυχία. Μόνο ευτυχισμένες στιγμές έχω να θυμάμαι από τον Αστέρα. Τα καλύτερα μου χρόνια ως ποδοσφαιριστής. Αγάπησα όσο τίποτα άλλο αυτή τη χώρα και την πόλη.

Θυμάμαι τα πάντα από την ομάδα. Ημασταν ένα πολύ καλό γκρουπ. Αρκετά δεμένοι μεταξύ μας.

Αντιμετώπισες δυσκολίες;

Στην αρχή μόνο μέχρι να μάθω τη γλώσσα. Μετά με έβαλαν στο κλίμα και οι υπόλοιποι συμπαίκτες μου και ήταν όλα πιο εύκολα.

Εχω πολλούς φίλους ακόμα από τον Αστέρα. Ωστόσο, ο Μουνάφο και ο Φρανσίσκο Πολ ήταν αυτοί οι οποίοι με βοήθησαν περισσότερο.

Ελπίζω να επιστρέψω κάποια στιγμή και να ανταποδώσω την αγάπη που έλαβα.

Ποιος ήταν ο καλύτερος συμπαίκτης που είχες;

Πολλούς θα έλεγα. Αλλά είχα άριστη συνεργασία με τους Μπαράλες, Ρόλε και Γκοϊάν. Με όλους όμως αισθανόμουν άνετα στον αγωνιστικό χώρο.

Πως είναι να αγωνίζεσαι με τον Αστέρα στην Ευρώπη;

Κάτι το ξεχωριστό θα έλεγα. Ηταν ένα όνειρο που είχα και το εκπλήρωσα με τον Αστέρα. Επαιξα κόντρα σε σπουδαίες ομάδες και παίκτες. Οι μεγαλύτερες ομάδες που ξεχώρισα ήταν η Τότεναμ, η Σάλκε και η Μπεσίκτας.

Πως ήταν η σχέση σου με τους διοικούντες του συλλόγου;

Πάντα ήταν εξαιρετικοί και ευγενικοί απέναντι μου και τους ευχαριστώ.

Τέλος, ο 30χρονος πλέον αμυντικός στέλνει το δικό του μήνυμα μέσω του a-στον κόσμο του ΑΣΤΕΡΑ: Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους της ομάδας για την αγάπη που μου έδειξαν. Θα είναι πάντα στην καρδιά μου.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων