ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Μποροβήλος: "Κοιτάζοντας ψηλά, ακολουθώντας τον δικό μας δρόμο"

Ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος με αφορμή τη συμπλήρωση 89 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου έστειλε ένα εκπληκτικό μήνυμα για τα γενέθλια των κιτρινομπλέ.

 Αναλυτικά:

Καλωσήρθατε στους άντρες με τα κίτρινα... με κορυφαίο πρόγραμμα επιβράβευσης! 21+

"Ο ΑΣΤΕΡΑΣ μας συμπληρώνει 89 χρόνια ιστορίας, σε μία διαδρομή γεμάτη μνήμες, γεμάτη προσπάθεια και γεμάτη από στιγμές που έχουν χαραχθεί στην καρδιά και την ψυχή χιλιάδων ανθρώπων. 

Η παρουσία των κ.κ. Μπάκου και Καϋμενάκη, οι οποίοι άλλαξαν την πορεία της ιστορίας του συλλόγου, εγγυάται τη συνέχεια. Με ακόμη πιο σπουδαίες στιγμές, με ακόμη πιο σημαντικές κατακτήσεις, αλλά ταυτόχρονα και με ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια και ευθύνη από όλους μας για το μεγαλείο του ΑΣΤΕΡΑ μας. 

Η συγκυρία είναι δύσκολη για ολόκληρη την ανθρωπότητα. Θα την ξεπεράσουμε. Διότι όλοι μαζί ενωμένοι γινόμαστε πιο δυνατοί. Με αυτή τη φιλοσοφία πορεύτηκε ο ΑΣΤΕΡΑΣ αυτά τα 89 χρόνια και με τη βοήθεια όλων των φιλάθλων μας, αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. 

Με νίκες, επιτυχίες, με καλές και κακές στιγμές, αλλά αδιαπραγμάτευτα στοιχεία το αθλητικό ήθος, την περηφάνια μας και την κοινωνική ευθύνη του ΑΣΤΕΡΑ μας. 

89 χρόνια και συνεχίζουμε. 

Κοιτάζοντας ψηλά, ακολουθώντας τον δικό μας δρόμο! 

Η ιστορία έχει αρχή, δεν έχει τέλος!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΣΤΕΡΑ ΜΑΣ!".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων