ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τσαμπούρης: "Χρόνια πολλά στον Αστέρα της καρδιάς μου"

Με αφορμή τα 89 χρόνια ιστορίας του Αστέρα, το arcadiasports ήρθε σε επικοινωνία με παίκτες που άφησαν το στίγμα τους στην ομάδα και την πόλη.

 Καλωσήρθατε στους άντρες με τα κίτρινα... με κορυφαίο πρόγραμμα επιβράβευσης! 21+

Ο Σάββας Τσαμπούρης είναι ένας εξ αυτών. Φόρεσε το περιβραχιόνιο της ομάδας, τίμησε το αστέρι για τέσσερα χρόνια και έχει αναπτύξει ένα ισχυρό δεσμό με την ομάδα και την Τρίπολη.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

“"Χρόνια πολλά Αστέρα! Θέλω να ευχηθώ τα καλύτερα σε μια ομάδα κόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, μια ομάδα που διαρκώς μεγαλώνει και οποίος δουλεύει σε αυτή είναι πραγματικά τυχερός. Πέρασα τέσσερα από τα πιο όμορφα χρόνια της ζωής μου στον Αστέρα και την Τρίπολη.

Αποκορύφωμα φυσικά ήταν η συμμετοχή μας στον τελικό κυπέλλου αλλά και τα πρώτα ευρωπαϊκά ματς στην ιστορία της ομάδας και η πρόκριση με την Ίντερ Μπακού. Αγάπησα την πόλη και εισέπραξα το ίδιο.

Στην ομάδα αλλά και στην πόλη δημιούργησα ισχυρές φιλίες και είναι κάτι πολύ σημαντικό. Ευχαριστώ τους ιδιοκτήτες της ομάδας που μου έδωσαν την ευκαιρία να ζήσω όλα αυτά και η πόλη πρέπει να είναι ευγνώμων απέναντι του για τις σπουδαίες στιγμές που έχει ζήσει μέσα από αυτή την πορεία και εξέλιξη της ομάδας".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων