ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Παναγιώταρος: "Η αξία της ζωής ξεπερνάει το ποδόσφαιρο"

Ο προπονητής της Κ15, Γρηγόρης Παναγιώταρος μίλησε στο a-s για την περίεργη πλέον καθημερινότητα των ποδοσφαιριστών και των κόουτς, τονίζοντας πως άπαντες πρέπει να λάβουν τα κατάλληλα μέτρα για την καταπολέμηση του κορονοϊού.

 

Καλωσήρθατε στους άντρες με τα κίτρινα... με κορυφαίο πρόγραμμα επιβράβευσης! 21+

Πλέον μετά και το ξέσπασμα του κορονοϊού προπονήσεις και αγώνες έχουν σταματήσει. Σε τι βαθμό επηρεάζει τους ποδοσφαιριστές αλλά και εσάς ως προπονητής;

"Τις πρώτες μέρες όλοι σκεφτόμασταν το πότε θα επιστρέψουμε σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Όσο κυλούν οι μέρες αντιλαμβανόμαστε την κρισιμότητα της κατάστασης αφού η αξία της ζωής ξεπερνά το ποδόσφαιρο. Η προσαρμογή στα νέα δεδομένα είναι πολύ δύσκολη.

Όλη αυτή η ενέργεια που καθημερινά βγάζαμε παίκτες και προπονητές βίαια έπρεπε να διοχετεύει αλλού. Δύσκολο.

Έχουμε δώσει ατομικό πρόγραμμα προπόνησης που γίνεται σε ανοιχτούς χώρους στους παίκτες ώστε να μείνουν σε έναν καλό ρυθμό. Μιλάμε καθημερινά μαζί τους. Τους έχουμε δώσει φάσεις από αγώνες σε βίντεο για ανάλυση και συζητάμε μαζί τους όλα αυτά μέσω Skype ή βίντεο κλήσης.

Τα παιδιά έχουν επιστρέψει σπίτι τους μια εβδομάδα τώρα. Το ίδιο και εμείς οι προπονητές που όμως έχουμε πολλά να κάνουμε σε επίπεδο ανάκλησης. Ευτυχώς η τεχνολογία μας βοηθά. Βλέπουμε και τις οικογένειες μας παραπάνω πλέον.

Προσωπικά με 4 παιδιά κλεισμένα στο σπίτι η μέρα κυλάει γρήγορα".

Οι παίκτες πως είναι ψυχολογικά; Γιατί σε τέτοια μικρή ηλικία το να τους σταματάς απότομα το ποδόσφαιρο δεν είναι και ότι καλύτερο.

"Τους δίνουμε την κατάλληλη υποστήριξη σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών και μιλάμε σχεδόν καθημερινά τόσο μαζί τους όσο και με τους γονείς τους".

Τι συμβουλή θα δίνατε εσείς τόσο στους παίκτες σας όσο και στον κόσμο για την καταπολέμηση του ιού;

"Ο κορονοϊός μας αφορά όλους. Όλοι κινδυνεύουμε. Μένουμε σπίτι. Ακολουθούμε τις οδηγίες των ειδικών. Δείχνουμε ατομική ευθύνη. Μόνο έτσι θα επιστρέψουμε στην κανονικότατα σύντομα".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων