ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Να εκμεταλλευτεί τις συνθήκες

Ο Αστέρας το Σάββατο στις 19:30 καλείται να δώσει παράταση στην αγωνία για την έκτη θέση η οποία είναι πλέον ο στόχος του.

ΑΣΤΕΡΑΣΠαναθηναϊκός

Όπως σε κάθε ματς έτσι και σ' αυτό υπάρχουν κάποια δεδομένα. Πάμε να τα δούμε.

Το κίνητρο: Ο Αστέρας είναι η ομάδα που έχει ξεκάθαρο κίνητρο στο συγκεκριμένο παιχνίδι ή αν προτιμάτε πιο ισχυρό. Μια ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό με την τεράστια ιστορία του, το κύρος του συλλόγου αλλά και ο κόσμος, είναι κίνητρα διαχρονικά τα οποία υπάρχουν ακόμη και στα φιλικά.

Η αγωνιστική κατάσταση : Ο Αστέρας τρέχει ένα τρομερό σερί θετικών αποτελεσμάτων, το διπλό στο Βόλο όπως ακριβώς ήρθε, δίνει φτερά στους κιτρινομπλέ. Ο Παναθηναϊκός, έκανε έναν φανταστικό Ιανουάριο, πέτυχε μια σπουδαία νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ και τον έριξε από την κορυφή, πέτυχε πολύ νωρίς την είσοδο στα play off όμως είναι πληγωμένος μετά τον αποκλεισμό του κυπέλλου.

Ελλείψεις: Ο Αστέρας πηγαίνει σε αυτόν τον τελικό με μόνη απουσία τον Άνχελ. Μια θέση που υπάρχει ο Τασουλής ο οποίος είναι πιο μαχητικός και συγκεντρωμένος. Όλοι οι άλλοι είναι προς το παρόν μέσα και ευχόμαστε να μην αλλάξει κάτι. Λέμε προς το παρόν γιατί στο στρατόπεδο των πρασίνων, ο Γιώργος Δώνης είδε σήμερα τους Αγιούμπ και Κουρμπέλη να μην προπονούνται, η κατάσταση τους θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες ενώ και ο Δώνης δεν υπολογίζεται. Καταλαβαίνει κανείς πως ο κόουτς των πρασίνων χωρίς βασικά εργαλεία στη διάθεση του δεν μπορεί εύκολα να καταστρώσει τα σχέδια του.

Οι συνθήκες είναι υπέρ των κιτρινομπλέ αλλά στο ποδόσφαιρο τα πάντα ή σχεδόν τα πάντα καλύτερα, κρίνονται στις τέσσερεις γραμμές.

 Καλωσήρθατε στους άντρες με τα κίτρινα... με κορυφαίο πρόγραμμα επιβράβευσης! 21+

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 31 8 11 12 35
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 31 10 4 17 34
3 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 31 7 13 11 34
4 ΟΦΗ 31 7 13 11 34
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 31 7 9 15 30
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 31 7 8 16 29
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 31 6 10 15 28
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 31 3 10 18 19

Ροη Ειδησεων