ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ντέλετιτς στον Αrcadia 93.8: "Mε τον κόσμο δίπλα μας πάμε Ευρώπη" (video)

Ο Μίλος Ντέλετιτς, φιλοξενήθηκε στον Arcadia 93.8 και μίλησε με τον Χρήστο Καρνέζη για όλα. Kάλεσε τον κόσμο δίπλα στην ομάδα για το κρίσιμο ματς με τον Παναθηναϊκό και είπε πόσο όμορφα νιώθει. Απολαύστε τον.

 ΑΣΤΕΡΑΣΠαναθηναϊκός

Μίλος καλώς ήρθες στον arcadia938.

"Καλώς σας βρήκα, ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση."

Συνήθως στο ποδόσφαιρο χρειάζεται χρόνος προσαρμογής. Εσύ αμέσως μπήκες στο κλίμα, αγαπήθηκες από τον κόσμο, γκολ με Παναιτωλικό στο πρώτο παιχνίδι, καλή απόδοση με Άρη νικητήριο γκολ και με Βόλο.

"Είμαι πολύ χαρούμενος  με τον τρόπο που ξεκίνησα από τη μέρα που ήθα στον Αστέρα .Έχουμε παίξει τρια παιχνίδια, δυο νίκες και μια ισοπαλία με τον Άρη. Είμαστε σε καλή κατάσταση,έχουμε μπροστά μας δυο δύσκολα παιχνίδια που θα είναι σημαντικό να τα κερδίσουμε για να πάρουμε το εισιτήριο για τα play off. "

Ήρθες στον Αστέρα που έχει παίξει Europa League, έχει καλό όνομα ως ομάδα. Βρήκες αυτά που περίμενες εδώ;

"Σίγουρα ξέρω που ήρθα, είμαι τέσσερα χρόνια στην Ελλάδα και ξέρω ότι ο Αστέρας έχει καλούς και ποιοτικούς παίκτες και χαίρομαι που βοηθάω να αλλάξει η κατάσταση."

Τέσσερα χρόνια εδώ και μιλάς τέλεια ελληνικά. Στο παιχνίδι με Παναιτωλικό ήσουν πολύ λίγο διάστημα εδώ και σκόραρες.

"Ναι, όλα έγιναν πολύ γρήγορα,ήρθα εδώ Παρασκευή βράδυ, έκανα μόλις μια προπόνηση, μίλησα με τον  Ράσταβατς, μπήκα και έγινε το γκολ και όλα καλά."

Το γκολ εκείνο ίσως σε ένα μήνα να είναι χρυσό, γιατί με αυτό μπορεί ο Αστέρας να βγεί Ευρώπη. Πως ένιωσες που στο πρώτο σου παιχνίδι σκόραρες;

"Ναι μακάρι να φανεί χρυσό. Όλοι στον Αστέρα με υποδέχθηκαν πολύ ωραία, και η διοίκηση και οι παίκτες. Αυτό με βοήθησε πάρα πολύ και το γκολ αυτό μου έδωσε αυτοπεποιήθηση."

Για δεύτερη φορά ο κόσμος σε ψηφίζει ως ΜVP. Φαντάζομαι πως το Σάββατο τους χρειάζεται η ομάδα δίπλα, είναι το παιχνίδι της χρονιάς.



"Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο και τους θέλουμε δίπλα μας το Σάββατο με τον Παναθηναϊκό. Μακάρι να κερδίσουμε και ας σκοράρει άλλος. Σημασία έχει να νικήσουμε. Σας καλώ όλους στο γήπεδο."

Τέσσερα χρόνια στην Ελλάδα. Το ποδόσφαιορ της χώρας σου ή της Ελλάδας θεωρείς καλύτερο;

"Θεωρώ πως στην Ελλάδα είναι καλύτερα, υπάρχουν περισσότερα χρήματα εδώ. Οι ομάδες έχουν πολλά χρήματα και από τα τηλεοπτικά συμβόλαια."

Πως ξεκίνησες την ενασχόληση με το ποδόσφαιρο;

"Όταν ήμουν μικρός έπαιζα μπάσκετ καθώς η χώρα μου η Σερβία έχει παράδοση εκεί. Αργότερα ασχολήθηκα με το ποδόσφαιρο και το πρώτο μου συμβόλαιο το έκανα στην Βοϊβοντίνα.Είναι η τρίτη δύναμη στη χώρα μου. Μετά έπαιξα και σε άλλες ομάδες σστην Σερβία αλλά και στην πρώτη κατηγορία Ρουμανίας."

Ήρθες στην Ελλάδα πότε ;

"Ήρθα το καλοκαίρι του 2016 στην ΑΕΛ. Η Λάρισα είναι το δεύτερο σπίτι μου. Εκεί πέρασα πολύ ωραία, ήμουν δεμένος με την πόλη, με τον κόσμο. Η ΑΕΛ είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και πέρασα όμορφα εκεί. Το καλοκαίρι πήγα στην ΑΕΚ."

Ποιά είναι η στιγμή της καριέρας σου που θυμάσαι πιο πολύ;

"Σίγουρα το πρώτο μου συμβόλαιο με τη Βοϊοβοντίνα, μετά το πρώτο μου γκολ με την ΑΕΛ απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης που ήταν και νικητήριο και σίγουρα κορυφαία στιγμή και η μεταγγραφή μου στην ΑΕΚ. Όμορφα ένιωσα και με το πρώτο μου γκολ εδώ."


Στον Αστέρα είπες πως σε υποδέχθηκαν πολύ ωραία. Ποιός είναι το πειραχτήρι στα αποδυτήρια;

"Όλοι είναι πολύ καλά παιδιά και οι Έλληνες και οι Λατίνοι. Υπάρχει πολύ όμορφο κλίμα στην ομάδα."

Σας γεμίζει άγχος πως τα δυο παιχνίδια αυτά είναι τελικοί ή πάμε και όπου βγεί;


"Όχι δε μας γεμίζει καθόλου άγχος, φαίνεται και από τα αποτελέσματα αυτό, παίζουμε ελεύθερα και μακάρι στο τέλος να πανηγυρίσουμε."

Για το VAR;

"Εμένα το VAR μου αρέσει γιατί κάνει πιο δίκαιο το άθλημα, μπορεί να κόβει το ρυθμό αλλά είναι σωστό."

Ποιές ομάδες έχεις ξεχωρίσει και αν δίνεις κάποιο προβάδισμα για τον τίτλο;

"Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ παίζουν καλύτερο ποδόσφαιρο και θα παλέψουν για το πρωτάθλημα. Μετά είναι η ΑΕΚ η οποία αν ήταν πιο προσεκτική στην αρχή θα μπορούσε να κυνηγήσει τον τίτλο.Ακολουθούν Παναθηναϊκός και Άρης και λόγω κόσμου, μετά όλες οι ομάδες είναι στο ίδιο επίπεδο. Λίγιο πιο πίσω ο Πανιώνιος που είχε προβλήματα και ο Παναιτωλικός."

Kλείνοντας, είπες πως βλέπεις μπάκετ, ποιά ομάδα στηρίζεις;

"Ντένβερ λόγω του συμπατριώτη μου Γιόκιτς."

Πριν κλείσουμε, πες κάτι στους φίλους που μας ακούν.

"Να έρθουν όλοι γήπεδο, να μας στηρίξουν και να πανηγυρίσουμε μια σπουδαία νίκη."

 Καλωσήρθατε στους άντρες με τα κίτρινα... με κορυφαίο πρόγραμμα επιβράβευσης! 21+

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων