ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Οι αξέχαστες ευρωπαϊκές βραδιές του ΑΣΤΕΡΑ στο Foodball

Στην εκπομπή Foodball του Gazzetta.gr φιλοξενήθηκαν οι ποδοσφαιριστές του ΑΣΤΕΡΑ, Ιγκλέσιας-Μπαράλες-Μουνάφο αλλά και ο πρόεδρος των κιτρινομπλέ, Γιώργος Μποροβήλος και μίλησαν για τις ευρωπαϊκές βραδιές της ομάδας.

Interwetten, με πρόγραμμα επιβράβευσης! 21+

"Ο ΑΣΤΕΡΑΣ έχει μία βασική αρχή. Είναι ένα κλαμπ το οποίο δουλεύει πραγματικά ως οικογένεια", ανέφερε αρχικά ο πρόεδρος του ΑΣΤΕΡΑ, Γιώργος Μποροβήλος για να συνεχίσει λέγοντας: "Φέτος τα πράγματα είναι σε κομβικό σημείο. Δηλαδή σε μία φάση που υπό προϋποθέσεις ο ΑΣΤΕΡΑΣ μπορεί να κάνει την υπέρβαση και να βρεθεί στα Play Off".

Στη συνέχεια της συνέντευξης Μπαράλες, Ιγκλέσιας και Μουνάφο μίλησαν στον Μιχάλη Τσόχο για τις ευρωπαϊκές βραδιές των κιτρινομπλέ στο παρελθόν αλλά και για την αγάπη τους για τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Χερόνιμο Μπαράλες μίλησε για το γκολ το οποίο πέτυχε με την Τότεναμ στον Χάρι Κέιν: "Η αλήθεια είναι πως αυτό το παιχνίδι ήταν μια μεγάλη εμπειρία για εμάς. Ηταν φοβερό που αγωνιστήκαμε κόντρα σε μία ομάδα όπως η Τότεναμ και μάλιστα στο γήπεδο της. Οταν κερδίσαμε το φάουλ που εκτέλεσα είχε αποβληθεί ο τερματοφύλακας της Τότεναμ και στο τέρμα καθόταν ο Χάρι Κέιν. Η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα αλλά θυμάμαι πως δεν πανηγύρισα γιατί το σκορ ήταν ήδη 5-0. Παρ' όλα αυτά, με αυτό ματς γράψαμε ιστορία".

Ο Ματίας Ιγκλέσιας από την πλευρά του μίλησε για το ματς με την Σάλκε: "Δεν θα το ξεχάσω αυτό το ματς ποτέ. Υπήρχε τρομερή οργάνωση σε εκείνο το παιχνίδι. Η Σάλκε μέσα στο γήπεδο ήταν πολύ δυνατή με καλούς παίκτες".

Τέλος, ο Χουάν Μουνάφο τόνισε: "Θυμάμαι το παιχνίδι κόντρα στη Μάιντς, όπου ήταν μία τεράστια ομάδα από την Bundesliga. Ηταν πολύ δύσκολος αντίπαλος. Αλλά από εκεί άρχισε το όνειρο".

Αμέτρητες επιλογές, ασφαλείς πληρωμές και επιβράβευση για τους παίκτες! 21+

Δείτε όλη τη συνέντευξη των Mποροβήλου, Μπαράλες, Ιγκλέσιας και Μουνάφο για τις ευρωπαϊκές πορείες του Αστέρα ΕΔΩ.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων