ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Οι κοινοί παίκτες Αστέρα και Πανιωνίου (Μέρος Α')

Ούτε ένας, ούτε δυο, ούτε τρεις αλλά συνολικά 18(!!) παίκτες έχουν φορέσει τη φανέλα και των δυο ομάδων. Από τους πιο πρόσφατους Τασουλή και Βλάχο μέχρι τον...Ηλία Ιωάννου και άλλους πολλούς που δύσκολα θυμάται κανείς.

 ΑΣΤΕΡΑΣΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ας τους δούμε αναλυτικά καθώς και τι πέτυχαν σε Κολοκοτρώνης και Πλατεία.

ΤΑΣΟΣ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ

Ο διεθνής επιθετικός μεγάλωσε στην Τρίπολη και τον Αστέρα που έκανε 61συμμετοχές και 5 γκολ, όμως το μεγάλο άλμα το έκανε στον Ιστορικό με τη φανέλα του οποίου έκανε πράγματα και θαύματα. Σε 43 ματς είχε 12 γκολ και 12 ασίστ τα οποία αποτέλεσαν διαβατήριο για ΑΕΚ και Εθνική ομάδα.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ο διεθνής αμυντικός πέρασε για ένα χρόνο από τον Αστέρα και έκανε 10 παιχνίδια. Στον Πανιώνιο τη διετία 2012-2014 έκανε 39 συμμετοχές και 3 γκολ, αναδείχθηκε μαζί με μια φουρνιά σπουδαίων παικτών (Σάμαρης, Αραβίδης, Αυλωνίτης όλοι τους διεθνείς) και εν συνεχεία αγοράστηκε από την ΑΕΚ.

ΚΩΣΤΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Λαρισαίος κίπερ ήρθε στην Τρίπολη το καλοκαίρι του 2014 από τα Χανιά και έκανε 42 συμμετοχές σε Ελλάδα και Ευρώπη. Έφυγε από τον Αστέρα το καλοκαίρι του 2016 με πορεία την Πλατεία που έκανε 1 συμμετοχή σε ένα εξάμηνο.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΝΤΗΣ

Ο νυν πρόεδρος του ΠΣΑΠ, έγινε κάτοικος Αρκαδίας το καλοκαίρι του 2011 ερχόμενος από τον Ηρακλή. Έκανε 50 ματς με το αστέρι, έζησε την εμπειρία της Ευρώπης και του τελικού και αγαπήθηκε ιδιαίτερα. Στον Πανιώνιο αγωνίστηκε ενάμιση χρόνο με 3 συμμετοχές.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΑΣΟΥΛΗΣ

Ο Τριπολιτσιώτης ακραίος αμυντικός ξεκίνησε από τις ακαδημίες της...γειτονιάς του καθώς το σπίτι του από το Κολοκοτρώνης απέχει λίγα μέτρα αλλά στον Ιστορικό ανδρώθηκε. 91 συμμετοχές και ένα τέρμα τον έστειλαν στη Γαλλία και την ιστορική Λανς. Στον Αστέρα μετρά ήδη 17 συμμετοχές με 3 τέρματα και έχει και συνέχεια.

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Ο κίπερ των αρκαδών αγωνίστηκε μια τριετία στου κυανέρυθρους με απολογισμό 53 αγώνες και κέρδος την αγάπη των φανατικών της ομάδας και για εξωαγωνιστικούς λόγους. Με το Αστέρι στο στήθος μετρά ήδη 44 αγώνες από το καλοκαίρι του 2018, όταν και υπέγραψε στους κιτρινομπλέ με τους οποίους ειδικά φέτος κάνει εκπληκτικά παιχνίδια.

ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Τέσσερα χρόνια στον Πανιώνιο και 95 παιχνίδια ο αθηναίος αμυντικός. Ήρθε στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας το 2018 και μετρά 28 παιχνίδια στο Κολοκοτρώνης.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΡΑΒΙΔΗΣ

Ο '' Άραβας'' ξεκίνησε την επαγγελαμτική του καριέρα ουσιαστικά στον Πανιώνιο το 2006. Έμεινε εκεί ως το 2009 σ΄έναν ιδιαίτερα δυνατό Πανιώνιο με συμπαίκτες όπως οι Ρεκόμπα, Εστογιανόφ. Έφυγε αλλά γύρισε στα δύσκολ τη διετία 2012-2014 έβαλε το περιβραχιόνιο και με 25 τέρματα έσωσε τον Ιστορικό και έφυγε για την ΑΕΚ. Πέρσυ αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό στον Αστέρα με απολογισμό 14 παιχνίδια και 1 γκολ.

ΜΑΡΙΟ ΜΠΡΕΣΚΑ

Ο Super Mario για τους οπαδούς του Πανιωνίου, της πρώτης ομάδας που έφερε στη χώρα μας το Σλοβάκο επιθετικό. Σε 96 ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη πέτυχε 14 γκολ με τα κοκκινομπλέ ενώ στον Αστέρα παρότι αγωνίστηκε μια γεμα΄τη σεζόν 2011-2012 σε 24  παιχνίδια πέτυχε μόνο ένα γκολ στο κύπελλο κόντρα στην Προδευτική 0-5.

ΗΛΙΑΣ ΣΟΛΑΚΗΣ

Ο πολύπειρος φορ αγωνίστηκε στην Πλατεία το δεύτερο μισό της σεζόν 2002-2003 ως δανεικός από την ΑΕΚ κάνωντας 5 συμμετοχές με 0 γκολ. Στον Αστέρα ήρθε μαζί με τον Μπρέσκα μετά από μια εκπληκτική σεζόν στον Ολυμπιακό Βόλου. Αγωνίστηκε σε 14 παιχνίδια σκοράροντας ένα υπέροχο γυριστό σε νίκη κόντρα στον ΠΑΣ με 2-1 στο 90΄ λεπτό μάλιστα ενώ παράλληλα είχε σκοράρει για το κύπελλο, θεσμό στον οποίο ο Αστέρας έφτασε στους ''4'' όταν ακαι αποκλείστηκε από τον Ατρόμητο με το λάθος του Πουλίδο λίγο πριν τη λήξη. Στο κύπελλο εκείνη τη σεζόν σκόραρε 3 φορές,δυο με την Προδευτική κα ένα γκολ- πρόκριση στους ''8'' απένατι στην Κέρκυρα.

Αύριο στο Β' μέρος του αφιερώματος μας, θα δείτε και τους υπόλοιπους παίκτες.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων