ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Οι ατυχίες συσπειρώνουν!

Ο Αστέρας εχθές προέβη σε μια πολύ όμορφη κίνηση με τις μπλούζες που έστελαν μήνυμα στήριξης στο Ενέκο Καπίγια, ο οποίος είναι ο μεγάλος άτυχος της σεζόν.

  ΠΑΟΚΑΣΤΕΡΑΣ

Ο Αστέρας εχθές προέβη σε μια πολύ όμορφη κίνηση με τις μπλούζες που έστελαν μήνυμα στήριξης στο Ενέκο Καπίγια, ο οποίος είναι ο μεγάλος άτυχος της σεζόν.

Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο καθώς οι Αρκάδες το κάνουν σε οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή ή άτομο της ΠΑΕ που περνάει μια δυσκολία δείχνοντας πως Αστέρας σημαίνει οικογένεια!

Υπάρχει όμως μια ανάλογη κίνηση με τη χθεσινή η οποία είχε συμβεί σε μια από τις πιο όμορφες στιγμές της ιστορίας του Αστέρα και ήταν για το θεσμό του κυπέλλου όπως και εχθές.

Σάββατο 27 Απριλίου 2013, ο Αστέρας προκρίνεται  κόντρα στον ΠΑΟΚ και πηγαίνει στον τελικό για πρώτη φορά στην ιστορία του.Ο άτυχος εκείνης της περιόδου ο Λαουτάρο Φορμίκα ο οποίος είχε ένα ατύχημα το οποίο παραλίγο να του στερήσει τη ζωή.

Οι παίκτες του Αστέρα παίζουν και γι’ αυτόν, κρατούν ένα πανό στήριξης στην είσοδο τους, προκρίνονται και φεύγουν σφαίρα για το Παναρκαδικό Νοσοκομείο για να το ζήσουν μαζί του.

Ήταν πάλι για το κύπελλο, κόντρα σε Δικέφαλο πάλι …

Μήνυμα πρόκρισης; Μακάρι!

Η ενότητα που διακατέχει τις ομάδες τέτοιες στιγμές είναι μια τρομερή δύναμη και ο Αστέρας το ξέρει καλά!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων