ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Καϋμενάκης: "Εχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα, μπορούμε να μπούμε στα Play-Off"

Ο εκ των ιδιοκτητών του Αστέρα, Γιάννης Καϋμενάκης έστειλε τις δικές του ευχές για το νέο έτος, εξέφρασε την αισιοδοξία και την εμπιστοσύνη του για την ομάδα, τονίζοντας πως μπορεί να μπει στα Play-Off ενώ ευχήθηκε και στον άτυχο της χρονιάς, Ενέκο Καπίγια.

ΑΣΤΕΡΑΣΟΦΗ

Αναλυτικά όλα όσα είπε:

"Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους, να έχετε υγεία και χαρά. Να πω στον Καπίγια ότι τον αγαπάμε και πως ότι χρειαστεί εμείς είμαστε εδώ. Είναι η οικογένεια του εδώ και πως ό,τι χρειαστεί, όπου χρειαστεί θα είμαστε κοντά του να κάνουμε ότι είναι δυνατόν. Είναι ένας σπουδαίος παίκτης και θα τον περιμένουμε όσο χρειαστεί για να δείξει αυτά που μπορεί να δείξει.

Το ίδιο ισχύει και για όλα τα παιδιά. Η ομάδα αυτή είναι μια οικογένεια θέλουμε να είσαστε αγαπημένοι και να κοιτάτε να κάνετε καλύτερους τους εαυτούς σας κάθε μέρα. Να δείχνετε αγάπη στους συμπαίκτες αλλά και στους προπονητές σας. Πιστεύουμε σε εσάς. Θέλουμε καλύτερες ημέρες να έρθουν και θα πάνε όλα καλά.

Θέλω να ευχηθώ και στις οικογένειες σας και στους οικείους σας να είσαστε καλά και να προκόψετε. Είμαστε σίγουροι ότι οι δυνατότητες σας δεν είναι για τη θέση που είμαστε αλλά είναι για να πάμε στα Play-Off και πιστεύουμε ότι μπορείτε να πάτε. 

Εμπιστοσύνη έχουμε και σε εσάς και στον προπονητή σας. Καλή χρονιά να έχουμε".

Ο πρόεδρος των κιτρινομπλέ, Γιώργος Μποροβήλος από την πλευρά του ανέφερε: "Θέλω να σας πω να έχετε όλοι υγεία, η οποία είναι απαραίτητο για τον καθένα. Σε εσάς και στις οικογένειες σας. Ευτυχία και ο κάθε ένας να πετύχει τον στόχο τον οποίο έχει βάλει.

Για την ομάδα μας, πιστεύουμε το 2020 να είναι πραγματικά μια ακόμα καλύτερη χρονιά και να πετύχει τους στόχους της".

Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet! 21+

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων