ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Έκοψε την πίτα του ο ΑΣΤΕΡΑΣ! (VIDEO-PHOTOS)

Σε εορταστική ατμόσφαιρα ο ΑΣΤΕΡΑΣ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη του πίτα για το "καλωσόρισμα" του 2020. Δείτε φωτογραφικό υλικό από την... μαγική εκδήλωση.

ΑΣΤΕΡΑΣΟΦΗ

Σύσσωμη η οικογένεια του Αστέρα έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της. Οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και η διοίκηση βρέθηκαν στην μεγάλη κιτρινομπλέ "γιορτή".

Την πίτα έκοψε ο εκ των ιδιοκτητών των Αρκάδων, Γιάννης Καϋμενάκης μαζί με τον πρόεδρο Γιώργο Μποροβήλο και τους αντιπρόεδρους του συλλόγου, Δημήτρη Κενέ και Δημήτρη Μποροβήλο.

Αναλυτικά:

"Η οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα στην Αίθουσα Τύπου του "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" με πολλές ευχές για τον νέο χρόνο και προσδοκίες για νέες επιτυχίες για την ομάδα.

Παρουσία του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, κ. Γιάννη Καϋμενάκη, του προέδρου, κ. Γιώργου Μποροβήλου και των Αντιπροέδρων της ΠΑΕ, κ.κ. Δημήτρη Μποροβήλου και Δημήτρη Κενέ, η οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα για το 2020. 

Για τους ποδοσφαιριστές το φλουρί κέρδισαν οι Eneko Jauregi, Luis Valiente και Κωνσταντίνος Παναγιώτου, ενώ στην πίτα του προσωπικού τυχερή ήταν η Κατερίνα Γκικοπούλου. 

Ο κ. Γιάννης Καϋμενάκης ευχήθηκε για τη νέα χρονιά, εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στην ομάδα, την οποία χαρακτήρισε οικογένεια, ενώ εξέφρασε την στήριξη όλων των ανθρώπων του ΑΣΤΕΡΑ στον Eneko Capilla, ο οποίος έχει τραυματιστεί. 

Από την πλευρά του, ευχές για το 2020 μοίρασε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ, κ. Γιώργος Μποροβήλος". 

<

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την εκδήλωση:

 

Μείνε Cool και παίξε Live! Interwetten.gr! 21+

VIDEO

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

ASTERASFAMILY: Η πρωτοχρονιάτικη πίτα ! #asterastripolisfc #asterasfamily #bestwishes #2020

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AsterasTripolisFC (@asterastripolisfc) στις

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 31 8 11 12 35
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 31 10 4 17 34
3 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 31 7 13 11 34
4 ΟΦΗ 31 7 13 11 34
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 31 7 9 15 30
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 31 7 8 16 29
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 31 6 10 15 28
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 31 3 10 18 19

Ροη Ειδησεων