ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ INTERWETTEN: 5 διπλά εισιτήρια για το Αστέρας - Βόλος

Η Interwetten δίνει τη δυνατότητα σε 5 τυχερούς να κερδίσουν 5 διπλά εισιτήρια για το σπουδαίο παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης με τoν Βόλο, το οποίο θα διεξαχθεί στο γήπεδο "Θ. Κολοκοτρώνης" την Κυριακή 24 Νοεμβρίου (17:15).

Interwetten.gr, με πρόγραμμα επιβράβευσης για όλους! 21+

Για να μπείτε στην κλήρωση για τα εισιτήρια πρέπει να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας μέσα από την ιστοσελίδα Interwetten.gr και ακολούθως να στείλετε τα στοιχεία σας (Όνομα-Επώνυμο-Τηλέφωνο) στο mail [email protected], ώστε να μπείτε αυτομάτως στην κλήρωση!

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου, λίγο πριν το τέλος της αθλητικής εκπομπής στις 15:00.


 

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι άνω των 21 ετών. Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε κατοίκους της Ελλάδας. Ο διαγωνισμός θα είναι σε ισχύ μέχρι την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου και ώρα 15:00.
Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με email ή/και τηλεφωνικώς αμέσως μετά τη λήξη του διαγωνισμού. Γι' αυτό το λόγο θα πρέπει η διεύθυνση email και το τηλέφωνο που δηλώσετε να είναι έγκυρα και να είναι ίδια με αυτά που χρησιμοποιήσατε κατά την εγγραφή σας.
Ο κάθε νικητής θα πρέπει ακολούθως να επικοινωνήσει με το αρμόδιο τμήμα, στα στοιχεία επικοινωνίας που θα του δοθούν,  για τον τρόπο παραλαβής του δώρου του.
Κάθε άτομο μπορεί να δηλώσει μόνο μία φορά συμμετοχή. Πολλαπλές συμμετοχές δεν θα ληφθούν υπ' όψιν.
Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η εγγραφή στην ιστοσελίδα www.interwetten.gr.
Η αξία του επάθλου δεν μπορεί να εξαργυρωθεί σε μετρητά.
Αποκλείεται η δικαστική οδός και η Interwetten διατηρεί το δικαίωμα να τερματίσει τον διαγωνισμό οποιαδήποτε στιγμή χωρίς καμία προειδοποίηση.
Ο διαγωνισμός είναι για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και υπάγεται στην αρμοδιότητα της ""Lotteries and Gaming Authority"" της Μάλτας.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων