ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ζαϊρί: Ο Αστέρας και η Τρίπολη πάντα στην καρδιά μου!

Ο Ζαουάντ Ζαϊρί αγαπήθηκε στην Τρίπολη για την προσφορά του στον Αστέρα όσο κανείς. Ο 37χρονος πλέον "μάγος" μίλησε αποκλειστικά στο a-για τις αναμνήσεις του από τους κιτρινομπλέ, τον κόσμο αλλά και το ελληνικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

ΠανιώνιοςΑΣΤΕΡΑΣ

Τι θυμάσαι από τον ΑΣΤΕΡΑ;

"Εχω να θυμάμαι πολλά πράγματα. Είναι ένας σύλλογος σαν οικογένεια για εμένα. Ηταν πολύ ωραία για μένα όταν ήμουν εκεί. Ολοι οι άνθρωποι στην Τρίπολη αγαπούσαν την ομάδα, τους παίκτες. Είναι μία ξεχωριστή ομάδα. Παίζαμε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο με την ομάδα. Εχω μόνο θετικές αναμνήσεις".

Για την Τρίπολη:

"Δεν είναι σαν την Αθήνα αλλά ήταν ωραία. Ο κόσμος ήταν καλός. Όταν πήγα στην Τρίπολη, όλα ήταν ωραία γύρω μου. Δεν είχα κανένα πρόβλημα. Είναι μία ήσυχη πόλη".

Τι είναι αυτό που σου λείπει από τον Αστέρα;

"Αυτό που μου λείπει είναι ο αγωνιστικός χώρος. Αλλά κυρίως πριν από κάθε παιχνίδι, η ατμόσφαιρα η οποία επικρατούσε από τον κόσμο".

Για την αγάπη την οποία του έδειξε ο κόσμος της Τρίπολης;

"Ναι το αισθανόμουν αυτό. Νομίζω ότι τους άρεσε ένας ποδοσφαιριστής να παίζει με λίγη παραπάνω φαντασία στα ματς. Με περισσότερο θέαμα".

Παρακολουθείς την πορεία του Αστέρα τελευταία;

"Ακολουθώ παντού τον Αστέρα στα socialmedia. Δεν μπορώ να δω τα παιχνίδια του γιατί δεν έχω ελληνική τηλεόραση. Αλλά είμαι ενημερωμένος για τα πάντα. Ξέρω πως φέτος η ομάδα δεν είχε καλή εκκίνηση στο πρωτάθλημα. Εύχομαι κάθε φορά να κάνει μία καλή χρονιά. Είμαι μαζί με την ομάδα συνέχεια, γιατί αγαπάω τον Αστέρα. Επαιξα στον Ολυμπιακό και σε άλλες ομάδες αλλά ο Αστέρας είναι κάτι ξεχωριστό για εμένα. Όταν ήμουν εκεί είχα ωραία συναισθήματα και για την ομάδα και για τον κόσμο της Τρίπολης".

Για το ελληνικό πρωτάθλημα τόνισε:

"Ηταν αρκετά καλό. Όταν αγωνιζόμουν κι εγώ τότε είχε σπουδαίους παίκτες. Όπως ο Ριβάλντο, ο Ρεκόμπα, ο Εστογιανόφ και άλλοι πολλοί. Οι ομάδες επίσης ήταν δυνατές. Ο Παναθηναϊκός ήταν καλός, ο Ολυμπιακός και ο Άρης. Όταν παίζεις εναντίον με αυτές τις ομάδες ήταν δύσκολα. Με τα χρόνια όμως τα πράγματα άλλαξαν. Τώρα δεν είναι έτσι. Μερικές ομάδες έχουν προβλήματα".

Για τη σχέση του με την διοίκηση:

"Είχα πολύ καλές σχέσεις κι αυτό διότι ο Αστέρας ήταν στη δεύτερη κατηγορία, πριν έρθω και βοήθησαν πάρα πολύ την ομάδα, για να φτάσει τώρα εδώ που είναι. Εχουν δώσει πάρα πολλά στην ομάδα. Εχω καιρό να μιλήσω μαζί τους, αλλά πριν από μερικά χρόνια είδα τον κ. Μποροβήλο και ήταν ωραία. Μόνο καλά λόγια έχω να πω για την διοίκηση".

Θυμάσαι χαρακτηριστικά κάποιο από τα γκολ που έχεις πετύχει;

"Θυμάμαι τις ασίστ που έβγαζα. Όταν αγωνιζόμουν στον Αστέρα,  η ειδικότητα μου ήταν να βοηθάω την ομάδα μου με τις ασίστ. Αυτό μου άρεσε κιόλας περισσότερο. Θυμάμαι τις πάσες τις οποίες έβγαζα στον Τσέζαρεκ, στον Φιλομένο και στους υπόλοιπους συμπαίκτες μου". 

Ο κόσμος σε  αποκαλούσε "μάγο" της μπάλας. Πως αισθανόσουν γι’ αυτό;

"Αυτό ήταν το στυλ μου. Όταν έπαιζα ποδόσφαιρο μου άρεσε να προσφέρω ευχαρίστηση στον κόσμο. Νομίζω ότι γι’ αυτό με φώναζαν έτσι. Τους άρεσε να βλέπουν θεαματικούς ποδοσφαιριστές. Για μένα αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Θεαματικό. Αυτό είναι το στυλ μου".

Ποιος ήταν ο καλύτερος προπονητής που είχες στην Ελλάδα;

"Για εμένα όλοι ήταν καλοί. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον. Ολοι οι προπονητές, με τους οποίους συνεργάστηκα, μου έδωσαν κάτι. Μπορώ να πω τον Βαλβέρδε ο οποίος μου πρόσφερε πολλά αλλά και όλους τους προπονητές που είχα στην Τρίπολη. Μου έδωσαν αυτοπεποίθηση. Οπότε όλοι τους μου έδωσαν από κάτι".

Σε είδαμε στα globesoccerawardsμαζί με τον Ρονάλντο και τον Ματουϊντί. Πως ήταν αυτή η εμπειρία;

"Είναι μία εκδήλωση η οποία διοργανώνεται κάθε χρονιά και δίνουν βραβεία στους καλύτερους παίκτες της χρονιάς. Ημουν και εγώ εκεί και ήταν μία ωραία ατμόσφαιρα".

Για το αν έχει στα πλάνα του να έρθει ξανά στη χώρα μας;

"Φυσικά, θέλω αρκετά. Να επισκεφθώ και την Τρίπολη".

Τέλος ο Ζαουάντ Ζαϊρί έστειλε το δικό του μήνυμα στους αναγνώστες του a-λέγοντας χαρακτηριστικά: "Θέλω να τους ευχαριστήσω πραγματικά για όλα. Θέλω να τους πως ότι πέρασα ωραία όταν ήμουν εκεί. Ευχομαι τα καλύτερα και γι’ αυτούς και για την ομάδα".

Αμέτρητες επιλογές, ασφαλείς πληρωμές και επιβράβευση για τους παίκτες! 21+

Θυμηθείτε τις μαγικές στιγμές του Ζαϊρί με τη φανέλα του ΑΣΤΕΡΑ!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων