ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

VIDEO: Ο Φιλομένο στα 39 του πετυχαίνει γκολάρες

Τι και αν περνούν τα χρόνια; Το τόπι δεν ξεχνιέται και δη το ένστικτο του σκόρερ για όποιον το κατέχει.

Ένας τέτοιος τύπος είναι ο αγαπητός σε όλους τους φίλους του Αστέρα Λούσιο Φιλομένο, ο άνθρωπος που συνέδεσε το ονόματα του με τις πρώτες μεγάλες νίκες του Αστέρα στην supeleague, καθώς είχε σκοράρει εναντίον των μεγάλων του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ποιος θα ξεχάσει τα γκολ του απέναντι σε Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ που χάρισαν στον Αστέρα τεράστιες νίκες, έκαναν όλη τη φίλαθλη Ελλάδα να παραμιλά και έδωσαν στον ίδιο τον παίκτη μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ;
 
Κανείς δεν μπορεί να τα ξεχάσει, ούτε ο ίδιος μπορεί να ξεχάσει να σκοράρει και το έκανα ξανά, έστω και σε προχωρημένη ηλικία, ως παλαίμαχος σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στην Ουρουγουάη.
 
 
Εκεί είχε την ευκαιρία να συνυπάρξει ξανά με μια τεράστια δόξα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου και πρώην συμπαίκτη του στην Ίντερ, τον Αλβάρο Ρεκόμπα.
 
Πέρα από την Ίντερ τους δυο παικταράδες συνδέει το πέρασμα τους από την χώρα μας, με τον Ρεκόμπα να έχει ένα άκρως επιτυχημένο πέρασμα από τον Πανιώνιο τη σεζόν 2008-2009, τότε που το ελληνικό πρωτάθλημα είχε την δυναμική να προσελκύει τέτοιου επιπέδου παίκτες.
 
Δείτε παρακάτω σε βίντεο τα δύο υπέροχα τέρματα που σημείωσε ο Φιλομένο!
 
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων