ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

"Στον ΑΣΤΕΡΑ έμαθα να νοιάζομαι για τον συμπαίκτη μου"

Ο Όμηρος Συρεγγέλας, ύστερα από 6 χρόνια στον ΑΣΤΕΡΑ λέει "αντίο" και με τον Ασπρόπυργο είναι έτοιμος να συνεχίσει να... γεμίζει τα αντίπαλα δίχτυα! Ο νεαρός επιθετικός σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση στο a-s!

 Ολυμπιακός ΑΣΤΕΡΑΣ

 

Οι καλύτερες του στιγμές στον ΑΣΤΕΡΑ, οι Ακαδημίες της ομάδας, οι αξία των συμπαικτών που είχε στο "Κολοκοτρώνης" κι ο Ασπρόπυργος.

Ο πρώτος σκόρερ του 8ου ομίλου του περσινού πρωταθλήματος στην εξομολόγηση της ζωής του, μετά το τέλος της συνεργασίας του με τους κιτρινομπλέ.

Η συνέντευξή του στο a-s:

Έκλεισε ο κύκλος "Αστέρας". Τι κρατάς ; Ποιο είναι το σημαντικότερο που έμαθες στο Κολοκοτρωνης; 

Αυτό που θα κρατήσω, πέρα από το ποδοσφαιρικό κομμάτι είναι σίγουρα οι φιλίες που έκανα αυτά τα χρόνια και τα άτομα με τα οποία συνεργάστηκα. Ο καθένας τους με βοήθησε να βελτιωθώ ως ποδοσφαιριστής και ως άνθρωπος. Το σημαντικότερο που έμαθα είναι να νοιάζομαι για τον συμπαίκτη μου, τον συναθλητή μου και τα προβλήματα του. Δεν είναι τυχαίο για εμένα που πολλοί ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν ή αγωνίζονται στον αστέρα είναι μέλη του Π.Σ.Α.Π.

Η σημαντικότερη σου στιγμή; 

Νομίζω κάθε φορά που ήμουν στην αποστολή της πρώτης ομάδας καθώς ανυπομονούσα για το ντεμπούτο μου, παρόλο που δεν επιλέχθηκα.

 Μετά την εξαιρετική σεζόν σου, ποιος ο στόχος σου με τον Ασπρόπυργο;

Στόχος μου είναι να συνεχίσω από εκεί που σταμάτησα πέρσι δηλαδή με γκολ. Ο Ασπρόπυργος είναι ένα περιβάλλον στο οποίο μπορώ να εξελιχθώ ποδοσφαιρικά και να εδραιωθώ στο κορυφαίο επίπεδο.

Πιστεύεις ότι στο μέλλον μπορείς να επιστρέψεις στην πρώτη ομάδα του Αστέρα; 

Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να κλείνεις καμία πόρτα. Ο Αστέρας σου δίνει μια καλή προοπτική και ένα καλό πάτημα για το βήμα παραπάνω οπότε πιστεύω πως ναι.

Τι είναι αυτό που κάνει τις ακαδημίες του Αστέρα να ξεχωρίζουν 

Θεωρώ το ότι δουλεύουν σε συνεργασία και στα πρότυπα της αντρικής ομάδας και το ότι σου δίνουν το κίνητρο να βρεθείς εκεί άμεσα. Επίσης προσωπικά συνεργάστηκα με εξαιρετικά άτομα τα χρόνια που ήμουν εκεί και ήταν πάντα δίπλα μας σε ότι χρειαζόμασταν.

Η αναδιάρθωση θα βοηθήσει; 

Πιστεύω ναι καθώς θα έχουμε πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα σε όλες τις κατηγορίες.

Μια ιδιαίτερη στιγμή που θυμάσαι από Αστέρα; Προσωπική και αγωνιστική.

Προσωπική, θα έλεγα την υπογραφή του επαγγελματικού μου συμβολαίου και αγωνιστική τα δύο γκολ που ειχα πετύχει στον πρώτο μου αγώνα με την αντρική ομάδα απέναντι στη Σπάρτη. 

Το γκολ που έχει χαραχτεί στη μνήμη σου; 

Νομίζω ένα γκολ που πέτυχα φέτος με την ομάδα του Παναργειακού απέναντι στον Μανδραϊκό με γυριστό ψαλιδάκι. Ήταν ένα πραγματικά όμορφο γκολ που σίγουρα θα θυμάμαι.

Ο συμπαίκτης από τον οποίο έμαθες πολλά; 

Έχω μάθει και με έχουν βοηθήσει αρκετοί συμπαίκτες και δεν θα μπορούσα να πω μόνο έναν. Οι πιο μεγάλοι με την εμπειρία τους και οι πιο μικροί με τη στήριξη τους.

Το μήνυμα σου στον κόσμο

Ο κόσμος πρέπει να στηρίζει τη προσπάθεια του Αστέρα και να ειναι δίπλα του σε κάθε αγώνα. Ο κάθε παίκτης όταν βλέπει κόσμο γύρω του νιώθει καλύτερα και αυξάνει την απόδοση του. Πρέπει ο κόσμος να είναι κοντά στην ομάδα και στις καλές μέρες αλλά προπάντων στις κακές.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων