ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Μποροβηλος: "Το κέφι και το βιογραφικό του Χιμένεθ, μας δίνουν σιγουριά"

Λίγο πριν την πρώτη προπόνηση του Μπόρχα Χιμένεθ με τη νέα του ομάδα, τον ΑΣΤΕΡΑ, στην αίθουσα Τύπου του Θεόδωρος Κολοκοτρώνης ο ΑΣΤΕΡΑΣ καλωσόρισε κι επίσημα τον νέο του τεχνικό.

 

Ολυμπιακός ΑΣΤΕΡΑΣ

O Πρόεδρος του ΑΣΤΕΡΑ, Γιώργος Μποροβήλος παρουσίασε τον Ισπανό τεχνικό των Αρκάδων στους εκπροσώπους του Τύπου και του ευχήθηκε καλή επιτυχία ενώ τόνισε ότι στο πρόσωπο του ο ΑΣΤΕΡΑΣ κοιτάζει το μέλλον του!

Αναλυτικά όσα είπε:

"Θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς που αναταποκριθήκατε στην πρόσκληση της ομάδας στην παρουσίαση του νέου μας προπονητή. Οπως γνωρίζεται ο ΑΣΤΕΡΑΣ είναι για 12 συναπτά χρόνια στη Super League και πάμε αισίως για τη 13η μας χρονιά. Η μοναδική ομάδα της Πελοποννήσου που το έχει καταφέρει αυτό. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ είναι μια ομάδα που στηρίζεται στις δικές της δυνάμεις και κοιτάζει ψηλά και όλα αυτά τα χρόνια έχει κατορθώσει να έχει σημαντικές διακρίσεις μεταξύ των οποίων η συμμετοχή σ' έναν τελικό Κυπέλλου, 4 ημιτελικούς και 5 έξοδοι στην Ευρώπη, οι δύο από αυτές σε ομίλους του Europa League. Όμως αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Σήμερα είμαστε εδώ να μιλήσουμε για το μέλλον. Στηριζόμενος σε όσα έχει καταφέρει ως τώρα κοιτάζει στο φεγγάρι κι αν δεν κατορθώσει να φτάσει σ' αυτό να φτάσει στ' αστέρια. Για το νέο ξεκίνημα της ομάδας μας επιλέξαμε έναν προπονητή ο οποίος έχει τις καλύτερες των συστάσεων. Είναι ο νεαρότερος προπονητής στο ελληνικό πρωτάθλημα, μόλις 34 ετών, με εξαιρετικό βιογραφικό και μεγάλες επιτυχίες. Αυτός είναι ο Μπόρχα Χιμένεθ, τον οποίο καλωσορίζουμε σήμερα στην οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ. Το ποδόσφαιρο είναι ένα σκληρό άθλημα. Για να δώσεις απαντήσεις πρέπει να πας καλά στο χορτάρι. Είμαστε απολύτων βέβαιοι ότι ο νέος μας προπονητής με την όρεξη που έρχεται, το κέφι με το οποίο έκανε αποδεκτή την πρότασή μας να έρθει στην Ελλάδα, μια αποδοχή που είναι ιδιαίτερα τιμητική για μας ότι μπορούμε να μιλάμε για το μέλλον μας με αρκετή σιγουριά. Η σημερινή μέρα δεν είναι για να μιλήσω εγώ. Εγώ πρέπει να κάνω ένα καλωσόρισμα και στη συνέχεια να τον ρωτήσετε εσείς ότι θέλετε. Επιτρέψτε μου να τον καλωσορίσω και τυπικά και να του ευχηθώ τα καλύτερα στην ομάδα μας".

Το βίντεο:

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων